Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Με αέρα νίκης θα πάει τώρα στη Ριζούπολη ο ΠΑΣ και όχι όπως το 2014

Στιγμιότυπο από τη βαριά ήττα με σκορ 4-0 που υπέστη ο ΠΑΣ το 2014 στη Ριζούπολη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά από 3 χρόνια και 10 περίπου μήνες ο ΠΑΣ θα παίξει στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
Το προηγούμενο πέρασμα από το γήπεδο αυτό στις 12/1/2014, κάθε άλλο παρά ευχάριστο ήταν για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», καθώς συνετρίβη με σκορ 4-0 από τον Απόλλωνα, αποτέλεσμα που σήμανε και την αρχή του τέλους της συνεργασίας με τον τότε προπονητή Σάκη Τσιώλη. Μετά την ήττα στη Ριζούπολη ακολούθησαν ήττες από Αστέρα Τρίπολης και Καλλονή, που σήμαναν και το οριστικό τέλος του Τσιώλη και στη συνέχεια την έλευση του Πετράκη που παραμένει μέχρι σήμερα στην τεχνική ηγεσία της τοπικής ομάδας. 

Τώρα βέβαια είναι πολύ διαφορετικές οι συνθήκες και οι αγωνιστικές προδιαγραφές της Γιαννιώτικης ομάδας που θα πάει στη Ριζούπολη να διεκδικήσει νικηφόρο αποτέλεσμα για να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων, καθώς προέρχεται από τις εντός έδρας νίκες με Πλατανιά (3-1), Κέρκυρα (2-1) και την ισοπαλία στη Λιβαδειά (1-1) που θα μπορούσε να είναι νίκη αν ο ρέφερι Τσαμούρης δεν έκανε το λάθος να ακυρώσει το κανονικό γκολ του Μαυροπάνου. 

Για να μη ανακοπεί αυτή η καλή πορεία στο κυανόλευκο στρατόπεδο ετοιμάζονται εντατικά προσπαθώντας ο ΠΑΣ να γίνει πιο δυνατή ομάδα, διορθώνοντας κάποια λάθη που έγιναν στα τελευταία ματς. Προς την κατεύθυνση αυτή δουλεύουν σε καθημερινή βάση ο Πετράκης με τους παίκτες. Ο έμπειρος τεχνικός παρακολούθησε τον Απόλλωνα στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και προσπαθεί να ετοιμάσει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Όπως τονίσαμε και χτες, έκανε αυστηρές συστάσεις να αποφεύγονται λάθη που μπορεί να στοιχίσουν, με αφορμή ότι τόσο ο Πλατανιάς όσο και η Κέρκυρα άνοιξαν πρώτες το σκορ και μετά ο ΠΑΣ έκανε τις ανατροπές. «Θα μπαίνουμε εμείς δυνατά στο παιχνίδι και να μη δίνουμε στον αντίπαλο περιθώρια να μας απειλήσει» τους είπε ο Πετράκης ζητώντας στο ματς της Κυριακής με τον Απόλλωνα να υπάρξει μεγαλύτερη πειθαρχία στο παιχνίδι. 

Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Θέμη Τζημόπουλου που στο περασμένο ματς με τους Φαίακες τραυματίστηκε στον αυχένα σε μια εναέρια σύγκρουση που είχε με τον Βελλίδη. Η μαγνητική έδειξε μια μικρή κήλη από το πέσιμο που έκανε στο έδαφος. Ξεκίνησε από χτες συντηρητικά προπονήσεις αποφεύγοντας τις κεφαλιές και η τελική εκτίμηση αν μπορέσει να παίξει με τον Απόλλωνα θα γίνει την Παρασκευή από τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη. Με τα χτεσινά δεδομένα έχει πολλές πιθανότητες να ξεπεράσει το πρόβλημα και να αγωνιστεί. Ο Πετράκης για κάθε ενδεχόμενο ετοιμάζει για την άμυνα τον Απόστολο Σκόνδρα που θα ξεκινήσει βασικός μαζί με Μαυροπάνο, Μιχαήλ, αν δεν είναι έτοιμος ο Τζημόπουλος. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και η προετοιμασία ξεκίνησε χτες με διπλές προπονήσεις και αποφασιστικότητα για θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή στη Ριζούπολη.