Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Άνετα ο ΠΑΣ κέρδισε 3-0 τον Παναιγιάλειο

Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο (ΦΩΤΟ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ)


Με γκολ που σημείωσαν οι Νικολιάς (33’), Σκόνδρας (48) και Κόντε (68’ ) ο ΠΑΣ κέρδισε εύκολα τον Παναιγιάλειο με σκορ 3-0 για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο ΠΑΣ έχασε στο β’ ημίχρονο που φορτσάρισε πολλές ευκαιρίες να αυξήσει και άλλο τον δείκτη του σκορ, ενώ 2-3 ευκαιρίες προς το τέλος του αγώνα είναι και ο Παναιγιάλειος που έδειξε καλά στοιχεία. Το αποτέλεσμα ασφαλώς είναι δίκαιο και ο Πετράκη χρησιμοποίησε πολλούς νέους παίκτες που δεν είχαν στο πρωτάθλημα χρόνο συμμετοχής.

Στην επανάληψη πέρασε και τους Κόντε, Χαλκιαδάκη για να ενισχύσει περισσότερο το δημιουργικό κομμάτι. Οι κυανόλευκοι περιμένουν το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα Άρης – Πανιώνιος για να δουν αν η σημερινή νίκη τους δίνει πρόκριση, ή θα χρειαστεί στην 3η αγωνιστική να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη. Το ματς παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι.

Καλή η διαιτησία του Πουλημά από την Κέρκυρα, που δεν έδειξε καμία κίτρινη κάρτα γιατί έγινε ήσυχο και αθλητικότατο παιχνίδι. Καλοί και οι επόπτες Σκορδίλης (Κέρκυρας), Στεφούλης (Γρεβενών).

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Κοζορώνης, Νικολιάς (68’ Χαλκιαδάκης), Μπέριος, Μανθάτης, Σολτάνι (75’ Ντόλοβατς), Καρανίκας, Βιδάλ, Αποστολόπουλος, Μπετρά (63’ Κόντε), Σκόνδρας.


ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Ρέλλας, Παπαχρήστος, Ιντζίδης, Στίκας, Καζναφέρης (61’ Μπρους), Γκούμας, Κριστέτο, Σκαρτσίλας, Γεωργακόπουλος (61’ Σταμάτης), Κόκκορης (46’ Γκούφας).