Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Νίκη οπωσδήποτε ο ΠΑΣ για να έχει ήσυχο το κεφάλι του

Σε χειμωνιάτικο φόντο η σημερινή προπόνηση μέσα στη βροχή


Με  προπόνηση που έγινε στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο που θα γίνει την Τρίτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Ο Γιάννης Πετράκης, όπως κάνει πάντα στα παιχνίδια Κυπέλλου, θα δώσει ευκαιρίες και σε παίκτες που δεν έχουν στο πρωτάθλημα τον ανάλογο χρόνο συμμετοχής και παράλληλα να ξεκουράσει παίκτες για το ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα στα Γιάννινα.

Μπορεί ο Παναιγιάλειος να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική (δεν ξεκίνησε ακόμα το πρωτάθλημα) αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ο ΠΑΣ θα παίξει με προσοχή για τη νίκη που θα τον φέρει κοντά στην πρόκριση και να μη μπει σε περιπέτειες. Νωπά είναι και τα παθήματα των τελευταίων χρόνων, που αποκλείστηκε από Χανιά και Αιγινιακό.

Ο  Πετράκης ζήτησε από όλους τους παίκτες να είναι στο γήπεδο και τότε θα ανακοινωθεί η 18άδα που θα αναγραφεί στο φύλλο αγώνα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Κρητικός τεχνικός δεν καταστάλαξε στα πλάνα του αγώνα και στα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει.


Πιθανή ενδεκάδα: Γιαννίκογλου, Μπέριος, Σκόνδρας,  Καρανίκας, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Κοζορώνης, Βιδάλ, Μανθάτης, Σολτάνι, Μπετρά.

Για το ματς Κυπέλλου η ΠΑΕ καθόρισε γενική είσοδο 10 ευρώ.