Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Χριστοβασίλης: Αν έρθει πρόταση για Γιάκο δεν θα σταθούμε εμπόδιο

Δηλώσεις για θέματα της επικαιρότητας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης


Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε στον ArenaFM 89,4 για τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναφέρθηκε στην συνάντηση των «12» ομάδων για θέματα της Σούπερ Λιγκ, στον Γιώργο Μπίκα και στον Ιβάν Σαββίδη

Όσα είπε Ο Γιώργος Χριστοβασίλης στον ArenaFM 89.4:

Για την συνάντηση των «12»: «Αυτό έχει ξεκινήσει πριν έξι μήνες, όταν τεθήκαν κάποια θέματα σε σχέση με τα χρήματα που παίρνουμε από την «Νόβα». Στην αρχή όλες οι ομάδες αποφάσισαν να πάνε σε μια νέα διανομή εσόδων αλλά στην συνέχεια υπήρξαν κάποια προβλήματα. Ο Παναθηναϊκός ήταν αντίθετος, και τώρα το θέμα επανήλθε ξανά, αλλά πλέον αντίθετος ήταν και ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ ήταν θετικός για κάτι τέτοιο»

Για το όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα: «Είναι πολύ άσχημα πράγματα , γεγονότα που απομακρύνουν τον κόσμο από τα γήπεδα, πρέπει το κράτος να ενεργήσει καλύτερα και οι διακοπές νομίζω δεν βοηθάν σε τίποτα. Τα μέτρα της πολιτείας πρέπει να γίνουν πιο σκληρά και επιτέλους κάποιοι να τιμωρηθούνε»

Ποιος θα πάρει την θέση του κ.Μπίκα : «Ακούγονται διάφορα ονόματα, κανείς δεν ξέρει, αύριο θα μάθουμε»

Για τον Ιβάν Σαββίδη και την στάση του στις ομάδες: «Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να είναι όλα ισοδύναμα και όποια ομάδα αξίζει να προχωρήσει. Με τον σταυρό στο χέρι πηγαίνει μέχρι τώρα. Είναι ο σωστός δρόμος αλλά στην Ελλάδα δύσκολα να γίνουν αυτά. Πρέπει το κράτος να βάλει τα πράγματα σε μια ευθεία. Όσο το ποδόσφαιρο είναι ανεξάρτητο δεν πρόκειται να γίνει τίποτα»

Αναφορά με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Έχουμε μια ομάδα που είναι μια οικογένεια. Αποδυναμωνόμαστε κάθε χρόνο, πολλά παιδιά φεύγουν αλλά εξακολουθούμε να έχουμε την ίδια δυναμική μέσα στα αποδυτήρια. Για τον Γιάκο προς το παρών δεν έχουμε καμία πρόταση. Ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2019 αλλά όποιος δείξει ενδιαφέρον δεν θα σταθούμε εμπόδιο.

Ο Βελλίδης αδικείται στον ΠΑΟΚ , τον κρίνανε πολύ γρήγορα. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ και νομίζω ότι θα ξαναπάρει την θέση που του αξίζει».

Το μήνυμα του στο κ.Μπίκα: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ παρότι δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Ήταν ένας τίμιος άνθρωπος και έδινε μεγάλη βοήθεια. Υγεία να έχει και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα επανέλθει. Πιστεύω ότι θα γίνει πραγματικότητα ότι η λίγκα θα πληρώσει για το καμένο σπίτι του κ.Μπίκα και όλες οι ομάδες θα βοηθήσουν να καλυφτούν τα έξοδα για τις ζημιές που έγιναν».

ΠΗΓΗ: arenafm.gr