Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΠΣΗΠ καλεί τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν το φιλικό με Μπαρτσελόνα

Ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ για το φιλικό του ΠΑΣ με την Μπαρτσελόνα


Η ΕΠΣΗΠ με ανακοίνωσή της καλεί τους Γιαννιώτες να αγκαλιάσουν την διοργάνωση του φιλικού των παλαιμάχων του ΠΑΣ με την Μπαρτσελόνα και να βρεθούν την Παρασκευή στο στάδιο «Ζωσιμάδες» που θα γίνει το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ καλούν όλα τα μέλη τους: ερασιτεχνικά σωματεία, ακαδημίες ποδοσφαίρου, παράγοντες των ομάδων, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αλλά και τους νεαρούς αθλητές των τμημάτων υποδομών μαζί με τους γονείς τους να στηρίξουν με την παρουσία τους το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός, τον αγώνα παλαιμάχων δύο ιστορικών ομάδων, της ομάδας σύμβολο της Καταλονίας, την Μπαρτσελόνα, και της αγαπημένης μας ομάδας, του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πόλη μας την Παρασκευή 18/11/2016 και ώρα 19:00 στο Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες.
Γεμίζοντας τις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου της πόλης μας σε ένα παιχνίδι με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, αφού αποτελεί τον πρώτο σταθμό μιας μεγάλης εκστρατείας αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες, θα αποδείξουμε την ευαισθησία για μια ακόμη φορά των ανθρώπων του ηπειρώτικου ποδοσφαίρου σε θέματα προσφοράς και στήριξης ευπαθών ομάδων.