Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Πανέτοιμος ο ΠΑΣ για το ματς με Λεβαδειακό την Τετάρτη

Χθες βράδυ επέστρεψε και ο Θέμης Τζημόπουλος που διακρίνεται στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων με τον υπεύθυνο ασφαλείας του ΠΑΣ Φόντα Βρόσγο


Με μια προπόνηση που θα γίνει το πρωί θα συνεχισθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ που θα συνεχισθεί και το Σαββατοκύριακο, καθώς την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου να γίνει στα Γιάννινα το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Το σαββατοκύριακο δεν θα γίνουν αγώνες στη Σούπερ Λίγκα αλλά και στα υπόλοιπα εθνικά πρωταθλήματα, παρά τις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ να ξαναγυρίσει η ζωή στα γήπεδα. Στον ΠΑΣ έχουν στρέψει το βλέμμα στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη Τετάρτη. Συνεπώς δεν θα γίνει το φιλικό με την Κέρκυρα. Έτσι οι παίκτες θα περάσουν το Σαββατοκύριακο στο γήπεδο όποια εξέλιξη και αν υπάρξει για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Χθες βράδυ έφτασε στα Γιάννινα και ο Θέμης Τζημόπουλος και σήμερα θα δώσει κανονικά το παρών στην πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Με την επιστροφή του Τζημόπουλου υπάρχει πληρότητα 100% στο ρόστερ της ομάδας καθώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί και τιμωρίες. Από χθες το μεσημέρι είναι στα Γιάννινα ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης που το απόγευμα είχε ξεχωριστές συναντήσεις με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο. Στις δύο αυτές συναντήσεις συζητήθηκαν θέματα της ομάδας και μάλιστα έγινε και μια πρώτη κουβέντα για το αν πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Το βράδυ ο κ. Χριστοβασίλης επισκέφθηκε την αποστολή των παλαιμάχων της Μπαρτσελόνα που έφθασε στα Γιάννινα και σήμερα θα εκπροσωπήσει την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό που θα γίνει στις 19.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».