Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε 4-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι δύο ομάδες σε μια αναμνηστική φωτογραφία πριν από το παιχνίδι


Η μπάλα δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και να περάσουν. Οι βετεράνοι της Μπαρτσελόνα κέρδισαν άνετα τους βετεράνους του ΠΑΣ με σκορ 4-1 σε ένα καλό παιχνίδι που έγινε παρουσία 2500 θεατών, εκ των οποίων 800 με 1000 ήταν πρόσφυγες από καταυλισμούς των Ιωαννίνων.
Οι «Μπλαουγκράνας» ήταν πολλά επίπεδα ποιότητας πιο πάνω από τοιν ΠΑΣ και ασφαλώς κέρδισαν δίκαια. Τα γκολ: 29’ Κόντρο 0-1, 35’ Μολίστ 0-2, 55’ Κόντρο 0-3, 73’ Κορμαρής 1-3, 90’ Μολίστ με πέναλτι 1-4.

Η ομάδα των παλαιμάχων πριν από το ξεκίνημα του αγώνα


Διαιτητής του αγώνα ο Κύρκος με βοηθούς τους Δάλλα και Γούκο.

Τιμήθηκε από τους βετεράνους του ΠΑΣ με πλακέτα που επέδωσε ο πρόεδρος Θανάσης Χαρίσης ο ορθοπεδικός γιατρός Σπύρος Σιαράβας που επί σειρά ετών προσέφερε αφιλοκερδώς τις επιστημονικές υπηρεσίες του στον ΠΑΣ, αποτελώντας και αυτός ένα μέρος της ιστορίας. Δικαίως καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Τιμήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο πρόεδρος των βετεράνων Θανάσης Χαρίσης που πήρε την πλακέτα από τον Γιάννη Πετράκη. Αναμνηστικά μετάλλια πήραν και οι διαιτητές από τον αντιδήμαρχο Παντελή Κολόκα.  


Οι βετεράνοι του ΠΑΣ σε μια αμανηστική φωτογραφία που θα μείνει στην ιστορία. Γιατί ομάδες σαν την Μπαρτσελόνα δεν έρχονται συχνά στα Γιάννινα και στην Ελλάδα


ΠΑΣ (Βασίλης Παπαχρήστου): Μάστακας, Κώνστας, Μπουτσουρής, Ζώης, Οικονόμου, Γκαρόζης, Γιάτσος, Σιχλιμοίρης, Μητσιόπουλος, Λιάκος, Κατερίνης. Αγωνίσθηκαν και οι Ζαβογιάννης, Τσιατούρας, Κοντοδήμας, Ντέτσικας, Κλείτσας, Κοζανίτης, Χαρίσης, Κορμαρής, Τζιάλλας, Μαρούλης, Γκολφινόπουλος, Τσιάβος, Παπαρούνας, Παπαβασιλείου, Φιλιάς.

ΜΠΕΡΤΣΕΛΟΝΑ (Χοσέ Παλάου): Γκούζμαν, Μπλαγκέρα, Πέρες, Ντέου, Τσαβαρία, Ρόσας, Ντελγκάδο, Μολιέτ, Λάντι, Κόντρο, Μπαμπανγκίντα. Αγωνίσθηκαν και οι Φάρες, Ορτούνο, Γκαρσία, Μπαράδο.