Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Έφτασε στα Γιάννινα η αποστολή της Μπαρτσελόνα


Η αποστολή της Μπαρτσελόνα σε μια αναμνηστική φωτογραφία στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων


Η αποστολή των παλαιμάχων της Μπαρτσελόνα έφθασε στις 20.00 στα Γιάννινα με την βραδινή πτήση από Αθήνα, έχοντας επικεφαλής τον πρόεδρο των βετεράνων της Ραμόν Αλφονσέδα. Την αποστολή υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας, οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Αλέκος Πότσης, Φόντας Βρόσγος, Μπάμπης Καρβέλης.
Με το λεωφορείο της ΠΑΕ μεταφέρθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν. Εκεί τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης και ο διευθυντής Δημήτρης Νιαρχάκος.

Δεξιά ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας στην υποδοχή των βετεράνων της Μπαρτσελόνα


Ο Ραμόν Αλφονσέδα σε δηλώσεις του τόνισε ότι όλος ο κόσμος ευχαριστεί τους Έλληνες για την βοήθεια που προσέφεραν στους πρόσφυγες που ήρθαν στην περιοχή τους. Για τον ΠΑΣ είπε ότι έχει ένα διάσημο παρατσούκλι αφού τον λένε Άγιαξ της Ηπείρου, προσθέτοντας ότι και η Μπαρτσελόνα τις συνταγές ακολούθησε από τους Μίχελς και Κρόιφ για να γίνει ένα μεγάλο και δυνατό ποδοσφαιρικό κλαμπ.

Το φιλικό των βετεράνων του ΠΑΣ με τη Μπαρτσελόνα θα γίνει αύριο Παρασκευή (18/11) στις 19.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».


Με την ίδια πτήση έφτασε στα Γιάννινα και ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΣ Θέμης Τζημόπουλος και από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.  
Ο Θέμης Τζημόπουλος σε "πηγαδάκι" με τον Μπαμπανγκίντα στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων