Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν ο ΠΑΣ και η Βέροια

Βέροια - ΠΑΣ 0-0 στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Με λευκή ισοπαλία 0-0 έληξε η φιλική αναμέτρηση του ΠΑΣ με τη Βέροια που έγινε στο στάδιο «Ζωδιμάδες» παρουσία 900 περίπου θεατών.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, η «Βασίλισσα» στο πρώτο και ο «Άγιαξ» στην επανάληψη. Έγινε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι. Με τον ΠΑΣ καλές εντυπώσεις άφησε ο Βραζιλιάνος Ιγκόρ Βιδάλ που αναμένεται να αποκτηθεί. Στο β’ ημίχρονο αγωνίσθηκε και ο Χάρι Παναγιώτου που είναι υπό δοκιμή και θα αποφασίσει ο Πετράκης αν αποκτηθεί ή όχι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μήτσιος (Ηπείρου) που για κάποιες αποφάσεις του διαμαρτυρήθηκε ο ΠΑΣ. Επόπτες ήταν οι Τάτσης, Καραλής από τον ίδιο σύνδεσμο.

ΠΑΣ: Πασχαλάκης (46’ Περιστερίδης), Καρανίκας (46’ Μπουκουβάλας), Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριος (46’ Σκόνδρας), Τζημόπουλος (81’ Μαυροπάνος), Γαρουφαλιάς (60’ Βιδάλ), Ακόστα, Γιάκος, Κόντε (46’ Παναγιώτου), Μαμπουλού (60’ Φερφελής).



ΒΕΡΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν (78’ Ασίγκμπα), Ναβαλόφσκι (74’ Χαροντάκης), Μαραγκός, Σιρίλ Καλί (23’ λ.τρ. Σισοκό), Παπαδόπουλος, Σάρπονγκ (74’ Λινάρσος), Τομάς (64’ Μπαλάφας), Άρτσε (64’ Μίλιεβιτς), Καπετάνος (58’ Βίττι Πάμπλο), Κάλβο (78’ Μαυρίας).