Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Βιδάλ: "Θα αρπάξω την ευκαιρία που θα μου δώσει ο ΠΑΣ"

Οι πρώτες δηλώσεις του Ιγκόρ Βιδάλ καθώς επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του στον ΠΑΣΣήμερα το μεσημέρι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου Ιγκόρ Βιδάλ, ο οποίος δήλωσε ότι θα πάρει την ευκαιρία που του δόθηκε.
Είναι η ίδια ανακοίνωση που εκδόθηκε και το απόγευμα της περασμένης Τρίτης αλλά ανακλήθηκε και αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα μέχρι να διευθετηθεί το θέμα των «τροφείων» που δικαιούνται οι προηγούμενες ομάδες του ποδοσφαιριστή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ιγκόρ Βιδάλ με τον Δημήτρη Νιαρχάκο στην πρώτη φωτογράφηση της ανακοίνωσης που είχε ανακληθεί και δόθηκε εκ νέου σήμερα στη δημοσιότητα


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με τον εικοσάχρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Ηigor Felipe VIDAL.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας στο pasgiannina.gr: «Με τη βοήθεια του Θεού και της οικογένειας μου, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τον Προπονητή και τη Διοίκηση του ΠΑΣ για την ευκαιρία που μου έδωσαν και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα. Είναι για μένα μεγάλη πρόκληση να αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και φέτος αγωνίστηκε και στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Υπόσχομαι να αρπάξω την ευκαιρία αυτή, να δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας και να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας».