Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Θα δοκιμασθεί στον ΠΑΟΚ νεαρός γκολκίπερ από Κόνιτσα

Ο γκολκίπερ Παπαχαρίσης του ΠΑΟ Κόνιτσας θα δοκιμασθεί στον ΠΑΟΚ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟ Κόνιτσας υπό την επίβλεψη του τεχνικού διδύμου Κώστα Τσαλιαμάνη και Κώστα Γκίκα. Στόχος είναι στο ματς κυπέλλου με την Περίβλεπτο στις αρχές Σεπτεμβρίου η ομάδα να είναι έτοιμη. Στο τελευταίο νικηφόρο φιλικό με σκορ 1-0 στο Δελβινάκι επί του Πωγωνάτου ο ΠΑΟ έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, αν αναλογισθούμε ότι η προετοιμασία ξεκίνησε στις 2 Αυγούστου. 

Η διοίκηση του ΠΑΟ είναι σε συζητήσεις με την διοίκηση της Πίνδου Κόνιτσας για να υπάρξει φέτος καλύτερη συνεργασία και ανταλλαγή παικτών. Για το λόγο αυτό ο ΠΑΟ δεν έκανε ακόμα μεταγραφές και θα ενισχυθεί με παίκτες από την Πίνδο. Επειδή υπάρχει συνεργασία με το δίκτυο ακαδημιών του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, στα τέλη Αυγούστου ο νεαρός τερματοφύλακας Παπαχαρίσης θα κληθεί για δοκιμές στη Θεσσαλονίκη από το επιτελείο του Δικέφαλου.

Πρόεδρος παρέμεινε και φέτος ο Άκης Κορτσινόγλου. Τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι: Αντιπρόεδρος Χριστίνα Γιαννούση, γενικός γραμματέας Λάζαρος Ράγγας ταμίας Απόστολος Φουνταράς, γενικός γραμματέας Σπυρίδων Λιόντος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Αθανάσιος Ράγγας, μέλη Αλέξης Βλάχος, Κώστας Κεφσερίδης.