Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Στον ΠΑΟΚ διαψεύδουν τα σενάρια για Βελλίδη

Διαψεύδουν στον ΠΑΟΚ τα σενάρια περί απομάκρυνσης του Μάρκου Βελλίδη



Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην αγωνίζεται τελικά σήμερα στη Ν. Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, ωστόσο συνεχίζει την προετοιμασία για τη συνέχεια των πλέι οφ.

Στον «Δικέφαλο» θεωρούν ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και κυρίως για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο κατάληψης της 1ης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα και προσπαθούν με πράξεις να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live-Sport», σύμφωνα με το οποίο ο  ΠΑΟΚ έχει ειδοποιήσει τον Βελλίδη ότι δε θα ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο του για παραμονή του στην Τούμπα για άλλα δύο χρόνια, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε πριν από λίγο σε κατηγορηματική διάψευση στο συγκεκριμένο θέμα.

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων στα πλέι οφ δε έγινε και δεν πρόκειται να γίνει καμία κουβέντα με κανέναν ποδοσφαιριστή για το μέλλον του.

Στον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι για τις επόμενες 15 ημέρες προέχει ο αγωνιστικός στόχος κατάληψης της 1ης θέσης στα πλέι οφ, με τα θέματα προγραμματισμού της νέας σεζόν να περιμένουν να ολοκληρωθεί το μίνι πρωτάθλημα, υπενθυμίζοντας ωστόσο ότι όλοι στο αγωνιστικό τμήμα κρίνονται για την ατομική τους απόδοση και για το συνολικό αποτέλεσμα στο κλείσιμο και της φετινής σεζόν, κάτι που θα συνυπολογιστεί στις αποφάσεις που αναμένεται να παρθούν.

Τέλος όσον αφορά στην περίπτωση του Βελλίδη, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει όντως οψιόν για ενεργοποίηση διετούς συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι και μετά, με τον Έλληνα πορτιέρο να έχει κερδίσει πόντους με τις ικανότητες, τον επαγγελματισμό και τον χαρακτήρα του, σε μία ακόμα περίπτωση που θα κριθεί μετά το πέρας των πλέι οφ.


ΠΗΓΗ: paok24.com