Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Κάθε ματς και ένας τελικός λένε τώρα στο Βελισσάριο

Ένα νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει ο Α. Ο. Βελισσαρίου μήπως και σώσει την παρτίδα για άνοδο στη Γ' Εθνική


Μπορεί ο Α. Ο. Βελισσαρίου να μη ξεκίνησε καλά τους αγώνες μπαράζ έχοντας δύο ήττες από Ελευθεροχώρι Τρικάλων και Αστέρα Πετριτής Κέρκυρας, αλλά δεν το βάζει κάτω και θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια.
Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου του συλλόγου κάθε ματς θα είναι και ένας «τελικός» αρχής γενομένης με την αναμέτρηση που θα γίνει αύριο Κυριακή 22 Μαίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο Γαρδικίου με την τοπική Δόξα.

 Στην ανακοίνωση του Α. Ο. Βελισσαρίου αναφέρονται τα παρακάτω:
Το κακό ξεκίνημα αποτελεί πλέον παρελθόν, κοιτάμε μπροστά, κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Με σύμμαχο την παράδοση που την θέλει να μη χάνει στη Θεσπρωτία στα μπαράζ ανόδου (1-1 με Θεσπρωτό το 2013, 0-3 τη Θύαμις το 2015) και αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα πηγαίνει αύριο στη Θεσπρωτία με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους 3 βαθμούς.
Αύριο Κυριακή λοιπόν, στις 5, αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας την τοπική Δόξα, πρωταθλήτρια Θεσπρωτίας, για την 3η αγωνιστική των μπαράζ.

Στους καλούς οιωνούς, η επιστροφή του αρχηγού Παπαναγιώτου αλλά και του Μασούρα οι οποίοι έχασαν τα 2 πρώτα παιχνίδια των μπαράζ.