Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Καθαρή σκέψη χωρίς άγχος ζήτησε από τους παίκτες του Α.Ο.Β ο Ανέστης Ζώης

Ματς φωτιά δίνει αύριο στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας ο Α. Ο. Βελισσαρίου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο το μίνι πρωτάθλημα των πρωταθλητριών ομάδων για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στον 5ο όμιλο ο Α. Ο. Βελισσαρίου θα παίξει αύριο Κυριακή στις 5 η ώρα το απόγευμα στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας με την τοπική Δόξα.
Την ίδια ώρα στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων οι «Μαύροι Αετοί» θα υποδεχτούν τον Αστέρα Πετριτής Κέρκυρας σε ένα πραγματικά ενδιαφέρον παιχνίδι. Αλλά και η αυριανή αναμέτρηση στο Γαρδίκι είναι «φωτιά», ειδικά για τη Γιαννιώτικη ομάδα που ψάχνει την πρώτη νίκη για να κάνει την αντεπίθεση με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το Βελισσάριο θα τα δώσει όλα για όλα, καθώς η νίκη είναι μονόδρομος ώστε να έχει το δικαίωμα στην ελπίδα. Αν δεν κερδίσει, χάνει ουσιαστικά το τρένο της ανόδου. Η τοπική ομάδα δεν ξεκίνησε καλά τους αγώνες, έχοντας δύο ήττες με 2-1 στα Τρίκαλα από τους «Μαύρους Αετούς» και με 1-0 από τον Πετριτή στα Γιάννινα. Τώρα δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών. Η Δόξα Γαρδικίου έχασε με χίλια ζόρια στην πρώτη αγωνιστική με 2-1 στην Κέρκυρα από τον Αστέρα και την περασμένη Τετάρτη στην έδρα της έφερε ισοπαλία 1-1 με το Ελευθεροχώρι. 

Η προετοιμασία του Α. Ο. Βελισσαρίου ολοκληρώθηκε χτες με την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας υπό την επίβλεψη του Ανέστη Ζώη. Ο τεχνικός της ομάδας αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του είναι να αποβάλουν το άγχος και να έχουν καθαρότερη σκέψη στο γήπεδο για να καρποφορήσουν οι φάσεις που θα δημιουργήσουν. 

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Διώτης του συνδέσμου Ευρυτανίας. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωάννης Αντωνόπουλος, Βασίλειος Τριανταφύλλου του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σταύρος Ντούκας του συνδέσμου Πρέβεζας. Ο Κωνσταντίνος Διώτης είναι από το 2007 συνεχώς στους πίνακες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(3η αγωνιστική)
Κυριακή 22 Μαΐου
17:00 Δόξα – Α. Ο. Βελισσαρίου
17:00 Μαύροι Αετοί – Αστέρας Πετριτής

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 2 αγώνες)
Αστέρας Πετριτής 6
Μαύροι Αετοί 4
----------------------------------------------
Δόξα Γαρδικίου 1

Α. Ο. Βελισσαρίου 0