Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Φαβορί για τον Λεβαδειακό ο Χριστόπουλος

Υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος



Ξεκάθαρο φαβορί για τον πάγκο του Λεβαδειακού είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος. Οι άνθρωποι της ομάδας φέρονται να έχουν καταλήξει στον 44χρονο προπονητή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει δυο - τρεις επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές το προηγούμενο διάστημα. Σε αυτές υπήρξε ταύτιση απόψεων και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξει το τελικό ραντεβού, ώστε να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες και να πέσουν υπογραφές. Οι Βοιωτοί θέλουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε να κλείσει το θέμα του Χριστόπουλου και εν συνεχεία να προχωρήσουν στην ενίσχυση του ρόστερ.
Αν επιτευχθεί η συμφωνία, ο Χριστόπουλος θα επιστρέψει στους πάγκους μετά τον Μάρτιο του 2015, οπότε και είχε αποχωρήσει από την ομάδα του Πλατανιά. Στο διάστημα αυτό ο Έλληνας τεχνικός είχε προτάσεις στα χέρια του από ομάδες της Super League, την Κύπρο και την Ουκρανία, αλλά για διαφορετικούς λόγους δεν είχε αποδεχτεί καμία εξ αυτών. Στο παρελθόν ο 44χρονος προπονητής είχε δουλέψει και σε ΠΑΣ Γιάννινα  - Ταβρίγια (Ουκρανία).

ΠΗΓΗ: sport24.gr