Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε τη μεταγραφή Βελλίδη στον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ και επίσημα ο Μάρκος Βελλίδης


Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας για την προσφορά του στην ομάδα. Παράλληλα ο διεθνής άσσος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του ΠΑΣ, τον κόσμο, τονίζοντας όταν ήταν μεγάλη του τιμή που φόρεσε την ένδοξη φανέλα του "Άγιαξ της Ηπείρου" μη ξεχνώντας ποτέ τα Γιάννινα και την ομάδα. Αναμένεται να εκδοθεί και η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ και οι δηλώσεις του Βελλίδη

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη μεταγραφή του διεθνή τερματοφύλακα της ομάδας Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ. Μετά από 2,5 χρόνια μαζί μας, ο Μάρκος κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του κι εμείς από τη μεριά μας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για όλα όσα έκανε για την ομάδα μας.
Ο Μάρκος Βελλίδης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ δήλωσε στο pasgiannina.gr τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΑΣ για όσα έζησα τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τους προπονητές μου και ιδιαίτερα τον κ. Τσελιόπουλο, στον οποίο χρωστάω πολλά, τους συμπαίχτες μου γιατί χωρίς αυτούς δε θα είχα φτάσει εδώ που έφτασα και όλους τους ανθρώπους στα γραφεία της ΠΑΕ. Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Δημήτρη Νιαρχάκο, που ήταν πάντα δίπλα μου και ήταν αυτός ο οποίος από την πρώτη στιγμή της καριέρας μου πίστεψε σε μένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ούτε τα Γιάννενα ούτε τον κόσμο της Ηπείρου για την αγάπη που μου έδειξαν και που μου δείχνουν. Ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα σε αυτή την ομάδα."

Μάρκο να είσαι πάντα καλά και σου ευχόμαστε επιτυχίες με την καινούργια ομάδα σου και  υγεία και ευτυχία στην προσωπική σου ζωή.