Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 στα Γιάννινα τον ΠΑΣ

Ο Βάργκας πέτυχε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ


Με γκολ του Βάργκας στο 6' και του Μπαρμπόσα στο 59' η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 στα Γιάννινα τον ΠΑΣ σε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο τις φάσεις που δημιούργησε και πήρε τη νίκη, Ο ΠΑΣ προσπάθησε και στο 38' καταλυτικό ήταν το γεγονός που ο Τσουκαλάς έχασε πέναλτι, καθώς το σουτ απέκρουσε ο Ανέστης.

Ο ΠΑΣ θα πρέπει να διαχειριστεί με ψυχραιμία την ήττα αυτή και να προσπαθήσει για τη συνέχεια, καθώς ακολουθούν πάλι δύσκολα παιχνίδια.

ΤΑ ΓΚΟΛ

6’: Γκολ για την ΑΕΚ με τον Βάργκας. Η φάση ξεκίνησε από δεξιά όταν ο Γιόχανσον έκανε την κίνηση έκανε τη σέντρα παράλληλη στη  εστία του Βελ.λίδη όπου ξεπετάχτηκε ο Βάργκας και με προβολή από κοντά έκανε το 0-1.

59’: Δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ με τον Μπαρμπόσα. Η σέντρα έγινε από δεξιά από τον Γκάλο και ο Μπαρμπόσα με αριστερό ευθύβολο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

38: Σε σέντρα του Ακόστα από αριστερά η μπάλα βρήκε το απλωμένο χέρι του Γκάλο.  Σωστά καταλογίστηκε το πέναλτι. Εκτέλεσε ο Τσουκαλάς, αλλά έπεσε έγκαιρα στη δεξιά γωνία ο Ανέστης και απέκρουσε σε κόρνερ.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

12’: Σέντρα από αριστερά του Ακόστα ο Μανιάς πήρε την κεφαλιά από τον Κολοβέτσιο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

14’: Ένα μακρινό συρτό σουτ του Μανιά μπλόκαρε εύκολα ο Ανέστης.

17’:Μεγάλος κίνδυνος στα καρέ του ΠΑΣ όταν ο Γιόχανσον σούταρε μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Βελλίδης, νέο σουτ του Αραβίδη βρήκε το σώμα αμυντικού μπροστά από τη γραμμή, η μπάλα ξαναπήγε στον Αραβίδη που σούταρε άουτ.

18’: Κίτρινη κάρτα στο Λίλα.

23’: Κίτρινη κάρτα στον Σοϊλέδη.

41’: Σέντρα από δεξιά του Σκόνδρα κεφαλιά του Τζημόπουλου πάνω από τα δοκάρια της ΑΕΚ.

42’: Σε μπαλιά του Αραβίδη βρέθηκε μόνος του στα καρέ του ΠΑΣ ο Μπαρμπόσα αλλά το πλασέ πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη.

44’: Γυριστό σουτ του Μανιά μπλόκαρε ο Ανέστης.

47’: Καλή κίνηση σου Ίλιτς που απέφυγε τον Κολοβέτσιο, αλλά το σουτ μπλόκαρε ο Ανέστης.

49’: Κίτρινη κάρτα στον Σιμόες.

53’: Κίτρινη κάρτα στον Τσουκαλά για διαμαρτυρία.

55’: Κίτρινη κάρτα στον Μάνταλο για σκληρό μαρκάρισμα στον Λίλα.

91' Καλό σουτ του Γκάλο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής ο Γιάννης Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης). Βοηθοί του οι Κυριάκος Μερκενίδης, Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Γιάκος (69’ Ηλιάδης), Μανιάς, Γαρουφαλιάς, Ακόστα, Τσουκαλάς, Σκόνδρας, Τζημόπουλος (46’ Κοζορώνης), Μιχαήλ, Λίλα (62’ Ναδάλες), Ίλιτς.


ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογιέτ): Ανέστης, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σοιλέδης, Σιμόες (88' Μπουονανότε), Γιόχανσον, Μάνταλος (66’ Λαμπρόπουλος), Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Βαργκάς (46’ Τζιμπούρ).