Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Σχήματα και τακτικές δοκίμασε σήμερα ο Πετράκης

Δίτερμα με την ομάδα νέων Κ-20 έδωσε σήμερα Σάββατο ο ΠΑΣ



Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ έγινε οικογενειακό δίτερμα με την ομάδα νέων Κ-20, όπου ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα «τσεκάρισμα» στους παίκτες. Το φιλικό έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Προηγήθηκε η ομάδα νέων με τον Δημοσθένη Κόκκα και ισοφάρισε για τον ΠΑΣ ο Φερφελής.
Από πλευράς ΠΑΣ αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι με δύο ενδεκάδες ανά ημίχρονο. Με τον ΠΑΣ δοκιμάστηκε και ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που ενδεχομένως να τον παρακολουθήσουν ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όπου σε ηλικίες κάτω των 24 ετών ο ΠΑΣ δεν έχει κανένα περιορισμό μεταγραφών. Αύριο Κυριακή όλοι έχουν ρεπό και από Δευτέρα η ομάδα θα μπει πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος καθώς θα αρχίσουν πάλι οι προπονήσεις και η προετοιμασία για το ματς με την Καλλονή που θα γίνει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου και ώρα 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Για τη σημερινή δραστηριότητα το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Δύο σαρανταπεντάλεπτα με την Κ-20 προέβλεπε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης. Οι προπονητές κ.κ. Πετράκης και Αγγέλης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και τακτικές σε ένα όμορφο οικογενειακό διπλό. Αμέσως μετά τη λήξη ο κ. Πετράκης έδωσε άδεια στους ποδοσφαιριστές του μέχρι τη Δευτέρα».