Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ο ΠΑΣ περιμένει το δεύτερο δωράκι από την ΟΥΕΦΑ

Σήμερα το πρώτο μπαράζ Ουκρανία - Σλοβενία που θα παίξει ο Στρούνα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ήρεμα θα περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο αγωνιστικά, καθώς δεν θα γίνουν αγώνες για το πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής αλλά και άλλων εθνικών ομάδων. Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει διακοπή πρωταθλημάτων, σύμφωνα με το αγωνιστικό καλαντάρι της ΟΥΕΦΑ, γιατί γίνονται οι αγώνες μπαράζ των ομάδων που τερμάτισαν στην 3η θέση του κάθε ομίλου των προκριματικών του EURO 2016.
Κι όσες εθνικές δεν συμμετέχουν στα μπαράζ και είναι πολύ περισσότερες, δίνουν φιλικά παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα από καιρό.

Τους φίλους του ΠΑΣ δεν τους ενδιαφέρουν μόνο τα φιλικά παιχνίδια της εθνικής Ελλάδος που συμμετέχει ο Μάρκος Βελλίδης με το Λουξεμβούργο (έγινε χτες βράδυ) και με την Τουρκία που θα γίνει την Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη. Έχουν τα βλέμματα και στο ματς – μπαράζ που θα γίνει στις 19:00 στην Ουκρανία που θα λάβει μέρος η εθνική Σλοβενίας του Στρούνα. Γιατί αν προκριθεί η Σλοβενία ο ΠΑΣ θα πάρει ένα σημαντικό ποσό από την ΟΥΕΦΑ. θα είναι δηλαδή το δεύτερο δωράκι, αφού το πρώτο είναι εξασφαλισμένο με τη συμμετοχή του Λίλα μέσω της εθνικής Αλβανίας στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση του καλοκαιριού. Αν ισχύσουν τα δεδομένα στο EURO 2012, η αποζημίωση της ΟΥΕΦΑ στα σωματεία ήταν 7.500 ευρώ ημερησίως για κάθε ποδοσφαιριστή. Το σημερινό ματς Ουκρανία – Σλοβενία θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι ΟΤΕ sport 1 HD. Το επαναληπτικό παιχνίδι στη Σλοβενία θα γίνει την Τρίτη 17 Νοεμβρίου και από τα αποτελέσματα στα δύο αυτά παιχνίδια θα κριθεί ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση.