Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Προσπαθούν να ξεχάσουν το πατατράκ στο Αγρίνιο

Προσπαθούν στον ΠΑΣ να ξεχάσουν τις άτυχες στιγμές που είχαν στο Αγρίνιο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούν να ξεχάσουν όσο το δυνατό νωρίτερα το ματς με τον Παναιτωλικό, να αξιοποιήσουν τη διακοπή του πρωταθλήματος για να ανασυνταχτούν, καθώς το επόμενο ματς με την Καλλονή που θα γίνει στις 21 Νοεμβρίου στο στάδιο «Ζωσιμάδες» έχει τεράστια βαθμολογική σημασία.
Γιατί αν δεν κερδίσει ο ΠΑΣ θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες , πλησιάζοντας την καυτή ζώνη του υποβιβασμού. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο ΠΑΣ δεν κέρδισε ποτέ την Καλλονή, είτε στα Γιάννινα, είτε στη Μυτιλήνη και θα κληθεί να σπάσει και μια μικρή μεν, αλλά αρνητική προϊστορία. Σε 4 ματς στο νησί και στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, καταγράφηκαν 3 νίκες της Καλλονής και 1 ισοπαλία. Όσον αφορά το ματς με τον Παναιτωλικό, υπήρξε αρκετή πίκρα από τον κόσμο για την ήττα, ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά τις τελευταίες μέρες για την ομάδα που δεν έχει την περσινή δυναμική και έχει συχνά κάμψη στην απόδοσή της.

Και οι περισσότεροι θεωρούν στα Γιάννινα ότι το ματς με τα «καναρίνια»  πρωτίστως το έχασε ο ΠΑΣ με τα λάθη που έγιναν από πολλούς παίκτες, παρά το ότι το κέρδισε ο Παναιτωλικός επειδή ήταν ανώτερος. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και οι πιο ψύχραιμοι και οι περισσότερο αισιόδοξοι που λένε ότι μπορεί η ομάδα των Ιωαννίνων να μη ήταν σε τόσο καλή μέρα, αλλά δεν ήταν τόσο άσχημη και κακή όσο την παρουσιάζουν οι υπερβολικές κριτικές. Γιατί δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, που δεν αξιοποιήθηκαν όλες λόγω και της μεγάλης εμφάνισης που έκανε ο έμπειρος γκολκίπερ των γηπεδούχων Δημήτρης Κυριακίδης.  «Νομίζω στο μεγαλύτερο διάστημα, αν εξαιρέσουμε τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η εικόνα ήταν καλή και οι προϋποθέσεις που δημιουργήθηκαν από τον αντίπαλο για να κάνει ευκαιρίες ήταν από δικά μας δώρα, χωρίς με αυτό που λέω να θέλω να υποτιμήσω την αξία της σπουδαίας νίκης του Παναιτωλικού» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πετράκης. 

Διατυπώνοντας και τις ενστάσεις του όπως: «Σε αυτό το κομμάτι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, αυτό όμως δεν ακυρώνει όλα τα υπόλοιπα. Όταν παίζεις με μια ομάδα που είναι με την πλάτη στον τοίχο, που έχει πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι της και δημιουργούμε επτά-οκτώ ευκαιρίες εκτός έδρας για να πετύχουμε γκολ και δεν τα καταφέρνουμε, αλλά δίνουμε γκολ-δώρα, αυτό είναι ένα κομμάτι για προβληματισμό και θα το διορθώσουμε».