Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Η πρώτη νίκη του Α. Ο. Ιωαννίνων επί του Κιλκίς

Η πρώτη νίκη στο χαντ μπωλ για τον Α. Ο. Ιωαννίνων


Αγωνίστηκαν σοβαρά, είχαν αποτελεσματικότητα και κατάφεραν να πετύχουν μια εύκολη νίκη απέναντι στον ΓΑΣ Κιλκίς.
Οι παίκτες του ΑΟΙ μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, αφού δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα, κέρδισαν το απόγευμα του Σαββάτου με 29-23 την ομάδα του Κιλκίς και πήραν πολύτιμους βαθμούς στη δύσκολη «μάχη» του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας στο Χάντμπολ.
Από το δεύτερο κιόλας πεντάλεπτο οι παίκτες των Κ. Χαρίση και Δ. Μανίκη έδειξαν την αποφασιστικότητά τους και πήραν «κεφάλι» στο σκορ με 4-2. Στο τρίτο πεντάλεπτο η διαφορά αυξήθηκε στα 4 γκολ ενώ το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον ΑΟΙ να προηγείται με 14-8.
Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του ΑΟΙ με πολύ καλές εμφανίσεις στο σύνολό τους και με δυνατές άμυνες κατάφεραν να σταματήσουν την προσπάθεια των παικτών του Κιλκίς για να πλησιάσουν στο σκορ, κυρίως στο 9ο πεντάλεπτο και συνεχίζοντας την καλή εμφάνιση πήραν μια εύκολη νίκη με 29-23, βάζοντας «θεμέλια» για μια καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Από τους παίκτες δεν υστέρησε κανείς με τους Χριστακόπουλο, Γεωργίου, Σκανδάλη, Λιάτσο και τον τερματοφύλακα Φωτιάδη να πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις.
Ο ΑΟΙ το επόμενο Σάββατο για την 5η αγωνιστική συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Δράμας εκτός έδρας.
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 4-2, 7-3, 11-4, 12-5, 14-8, 15-10, 18-13, 20-15, 23-16, 26-19, 29-23.
ΑΟΙ (Κ. Χαρίσης – Δ. Μανίκης): Β. Μέλλος, Κ. Φωτιάδης, Μ. Τσαμπούρης (1), Στ. Δούγιας, Κ. Σερασίδης (2), Γ. Γεωργίου (6), Κ. Μιχαηλίδης, Κ. Χριστακόπουλος (8), Γ. Σκανδάλης (5), Γ. Γότσης, Κ. Πατραμάνης (1), Δ. Λιάτσος (5), Αλ. Δήμου, Κ. Σήτας, Γ. Χριστοδούλου, Π. Τσοβίλης (1).

ΓΑΣ Κιλκίς: Χρ. Μπαλάσκας, Σ. Αναστασιάδης, Αθ. Τσιβιντζέλης, Αθ. Τοκαντζάλλου, Αρ. Φαχουρίδης (1), Δ. Παπαδόπουλος (9), Σ. Σισμανίδης (1), Αν. Μαυρόπουλος (2), Αλ. Γιαβασίδης (7), Θ. Φυτανίδης (2), Ε. Κόβλακας.