Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Γ. Πετράκης: Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη (video)

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου στα Περιβόλια (ΦΩΤΟ sportfmxania.gr)


Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στα Περιβόλια ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς τα σημερινό. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς και η νίκη που πετύχαμε είναι σπουδαία, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που είναι και σε καλή κατάσταση.
Δίκαια ο Πλατανιάς είναι ψηλά στη βαθμολογία. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν και στα δύο ημίχρονα. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε την επιθετική δραστηριότητα του Πλατανιά που έχει πολλούς τρόπους να βρει λύσεις στην επίθεση. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά σε όλο το παιχνίδι.

Στο α’ ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα από τα πλάγια και ειδικά από τη δεξιά πλευρά, με τον Κουλιμπαλί που έφερνε μπάλες και μας δημιούργησε κάποιες φορές αναστάτωση και προβλήματα μέσα στην περιοχή. Στο β’ ημίχρονο, αλλάζοντας και την τακτική μας περιορίσαμε το παιχνίδι από τα πλάγια και νομίζω ότι δεν προέκυψε κάποια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του Πλατανιά.

Εμάς μας δόθηκαν προϋποθέσεις να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο β’ ημίχρονο. Δείξαμε επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια, ενώ βγήκαμε στην επίθεση με καλές προϋποθέσεις. Για μας το παιχνίδι αυτό είναι παρελθόν και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι του κυπέλλου στην Καρδίτσα που είναι σημαντικό και μετά για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη. ».

Δείτε και το βίντεο από την ιστοσελίδα sportfmxania.gr