Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Καλή εμφάνιση αλλά χωρίς αποτέλεσμα για τον ΑΟΙ

Καλή εμφάνιση έκανε ο ΑΟΙ στο χαν μπολ αλλά έχασε 29-25 από τον Ζαφειράκη Νάουσας


Μια πολύ καλή εμφάνιση, η οποία ωστόσο δεν είχε και το επιθυμητό αποτέλεσμα, πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου, στη Νάουσα, οι άντρες του ΑΟΙ, για την 8η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας (2ος Όμιλος), του πρωταθλήματος Χάντμπολ.

Οι παίκτες του ΑΟΙ, είχαν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα, παρουσιάστηκαν ήρεμοι και αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση, και κατάφεραν να «κοντράρουν» στα ίσα την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας, σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.
Χαρακτηριστικό πως στα δυο πρώτα πεντάλεπτα ο ΑΟΙ προηγήθηκε στο σκορ με 2-4 και 4-6, ενώ έχασε το προβάδισμα από το 15’ και έπειτα. Στη συνέχεια ο ΑΟΙ ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ, ενώ το ημίχρονο τελείωσε με 14-12.
Μάλιστα σε κανένα σημείο του αγώνα δεν… εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους, ενώ υπήρχαν και απουσίες βασικών παικτών από την ομάδα, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Σκανδάλης, Τσαμπούρης και Λιάτσος, ενώ πριν το ματς τραυματίστηκε ο Χριστακόπουλος και δεν αγωνίστηκε.
Η φάση του αγώνα πάντως έγινε από παίκτη του ΑΟΙ και συγκεκριμένα από τον τερματοφύλακα Βασίλη Μέλλο, ο οποίος στο β’ ημίχρονο πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, ενώ έβαλε και γκολ από τέρμα σε τέρμα!
Ένα επίσης… παράδοξο του αγώνα του ΑΟΙ στη Νάουσα, ήταν και το ότι ο προπονητής Κώστας Χαρίσης απουσίαζε από τον πάγκο στο πρώτο ημίχρονο, καθώς και η γυναικεία ομάδα αγωνιζόταν δυο ώρες νωρίτερα στην Καστοριά και ο Χαρίσης έπρεπε να βρίσκεται και εκεί. Έτσι ο προπονητής του ΑΟΙ κοουτσάρισε από ένα σχεδόν ημίχρονο και τις δυο ομάδες.
Όσοι παίκτες του ΑΟΙ αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 29-25, δείχνοντας ωστόσο πως πρόκειται για μια καλή ομάδα που μπορεί να έχει μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.
Επόμενο ματς για τον ΑΟΙ στο πρωτάθλημα (9η αγωνιστική) το ερχόμενο Σάββατο (16.00) στο Κλειστό της Λιμνοπούλας με αντίπαλο τον Δία Πολίχνης.
Ζαφειράκης Νάουσας (Θ. Παυλίδης): Στ. Λιούνης, Αθ. Μπουμπολίντρας, Π. Ρότσιος (7), Γ. Πετρίδης (4), Μ. Καραπεϊδης (6), Κ. Τζουβάρας, Ε. Μαντζώρος, Γ. Καραγεωργίου (3), Αχ. Σιδηρόπουλος (3), Στ. Μαυροδουλάκης (6), Χρ. Καραβίτης, Δ. Μπάμπος, Ν. Τσακτσίρας.

Α.Ο. Ιωαννίνων (Κώστας Χαρίσης): Β. Μέλλος (1), Κ. Φωτιάδης, Α. Δρανόβαλης, Σπ. Ζαμπαλάς (8), Κ. Σερασίδης (2), Κ. Μιχαηλίδης (1), Γ. Γεωργίου (8), Αλ. Δήμου, Κ. Χριστακόπουλος, Στ. Δούγιας (3), Κ. Πατραμάνης (2), Ε. Παναγιώτου, Κ. Σήτας.