Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνουν στον ΠΑΣ

Ο Γιάννης Πετράκης μιλά στους παίκτες μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης επισημαίνοντας το πόσο σημαντικές είναι οι προπονήσεις από εδώ και πέρα


Όσο πλησιάζει ο καιρός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Βέροια, τόσο και οι προπονήσεις του ΠΑΣ προσαρμόζονται προς την κατεύθυνση αυτή, καθώς είναι σε εξέλιξη το τρίτο και τελευταίο στάδιο προετοιμασίας, όπου ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του θα πρέπει να φρεσκάρουν την ομάδα για το πρώτο ματς με τη Βέροια.
Για το λόγο αυτό στο σημερινό δίτερμα που έγινε στο βοηθητικό του ΠΕΑΚΙ το απόγευμα έπεφταν κορμιά και ξεχείλιζε το πάθος απ’ όλους τους παίκτες.

Όλοι θέλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους και να πάρουν τις ευκαιρίες στη νέα σαιζόν. Είναι κάποιοι παίκτες – βαρόμετρο της ομάδας από τους οποίους θα ξεκινήσει το χτίσιμο της βασικής ενδεκάδας για το πρωτάθλημα, αλλά υπάρχουν κάποιες θέσεις που θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός από νεαρούς και φιλόδοξους παίκτες. 

Ο Γιάννης Πετράκης μετά το δίτερμα μίλησε για λίγο στους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου, όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε την ικανοποίηση για την προσπάθεια που καταβάλουν ενώ ζήτησε από εδώ και πέρα μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στις προπονήσεις για να  βρει η ομάδα το ρυθμό που πρέπει ενόψει της πρεμιέρας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια. Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και ταχυδύναμης. 

Τραυματίας εξακολουθεί να είναι ο Φερφελής αφού έχει δεμένο το πόδι στην ποδοκνημική λόγω του τραυματισμού στο ματς με την Κέρκυρα. Ο Μυρθιανός ξεκίνησε κανονικά την προπόνηση αλλά μετά από κάποιο σημείο αισθάνθηκε ενοχλήσεις και πήγε στο φυσιοθεραπευτήριο. Ειδικό πρόγραμμα επανένταξης ακολουθεί και ο Γιάννης Ιωάννου που δείχνει αποφασισμένος φέτος να πάρει τις ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο τρόπο.

Εντάξει είναι οι Στρούνα, Μιχαήλ που δεν πήγαν στην Τρίπολη και θα παίξουν στο ματς με τον Παναιτωλικό. Μάλιστα για τον διεθνή Αντράζ Στρούνα θα είναι το πρώτο φιλικό της φετινής σαιζόν.