Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ο Α. Ο. Τυμπακίου Κρήτης ανακοίνωσε τον Γ. Τάτση

Στον Α. Ο. Τυμπακίου Κρήτης θα συνεχίσει την καριέρα του ως προπονητής ο Γιάννης Τάτσης


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Τυμπακίου γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασία με τον Γιάννη Τάτση. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο πλευρές είχαν επαφές οι οποίες διήρκεσαν περίπου ένα μήνα και παρ’ότι εξ’αρχής τα είχαν βρει σε όλα, υπήρχε εμπλοκή καθώς ο Γιάννης Τάτσης δεν είχε αποδεσμευτεί από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα.
Τελικά οι δύο πλευρές κατάφεραν να ξεπεράσουν τα «εμπόδια» και το Τυμπάκι με ανακοίνωση του ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Τάτση, τον καλωσορίζει στην οικογένεια του ΑΟ Τυμπακίου και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Τάτση.
Πρόκειται για ένα προπονητή με εξαιρετικές ικανότητες και γνώσεις (κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA A) με πολλές φιλοδοξίες σε πολύ καλή ηλικία που έχει όρεξη για δουλειά και συμβαδίζει απόλυτα με τα <<θέλω>> της ομάδας.

Η διοίκηση προσφέρει πλήρη στήριξη στις επιλογές του , τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Α.Ο.Τ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει».
ΠΗΓΗ: grandsport.gr