Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Μπράβο Σταύρο, έδειξες ότι έχει και ήθος

Ο Γιάννης Τάτσης απονέμει το βραβείο MVP της 23ης αγωνιστικής στον Σταύρο Τσουκαλά


Το βραβείο του MVP της 23ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Σταύρο Τσουκαλά  από τον προπονητή της ομάδας νέων Κ20 Γιάννη Τάτση. Ο Σταύρος Τσουκαλάς αφιέρωσε το βραβείο στο νεαρό άσσο Ηρακλή Γαρουφαλιά που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έχασε το υπόλοιπο της σαιζόν.
Με την ενέργειά του αυτή ο Μακεδόνας άσσος έδειξε ότι έχει και ήθος, εκτός από καλός παίκτης που είναι. Παραθέτουμε τις δηλώσεις που έγιναν.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΣΗΣ: «Βραβεύω ένα μεγάλο παίκτη που δικαιούται θέση στην Εθνική ομάδα.  Αποτελεί στυλοβάτη της πορείας , και της φετινής  αλλά και των προηγούμενων. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να επενδύσει πάνω του. Αγωνίζεται σε καλή ηλικία με μυαλό, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Να παραμείνει στα Γιάννινα και να φτάσει ψηλά με αυτόν».


ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ: «Ευχαριστώ τον κύριο Γιάννη Τάτση για τα λόγια του. Τον εκτιμώ πολύ σαν προπονητή και εύχομαι κάποτε να συνεργαστούμε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με ψήφισαν  για να πάρω αυτό το βραβείο. Εγώ προσπαθώ σε κάθε αγώνα και μέσα από τις προπονήσεις να γίνομαι πάντα καλύτερος και  θέλω η ομάδα να βρίσκεται ψηλά . Πλέον είμαστε σε καλή θέση και έχουμε τα περιθώρια για ακόμη ψηλότερα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ταπεινότητα, πολύ σκληρή δουλειά και εφόσον  έχουμε διάρκεια. Αφιερώνω το βραβείο σε ένα συμπαίκτη μου, τον Ηρακλή Γαρουφαλλιά,  που είχε μια άτυχη στιγμή λόγω τραυματισμού και  είμαι σίγουρος ότι μέσα από αυτή την δυσκολία θα γυρίσει πιο δυνατός».