Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Τώρα υπάρχει και λίγος χρόνος για ξεκούραση

Μετά τη σημαντική νίκη στη Λειβαδιά παίρνει τέλος και ο αγωνιστικός γολγοθάς του τελευταίου καιρού


Ιστορικής σημασίας είναι η νίκη με σκορ 2-1 που πέτυχε προχτές ο ΠΑΣ μέσα στη Λειβαδιά επί του Λεβαδειακού, καθώς είναι η πρώτη στα χρονικά των δύο ομάδων που σημειώθηκε εκεί. Παράλληλα με τη νίκη αυτή ο θρυλικός «Άγιαξ της Ηπείρου» πήρε τη ρεβάνς για τη ντροπιαστική ήττα που είχε δεχτεί με 4-0 κατά τον πρώτο γύρο μέσα στα Γιάννινα. 


Μάλιστα ο 20χρονος Χάρης Χαρίσης σε δηλώσεις του υπογράμμισε τα εξής: «Στον πρώτο γύρο το 0-4 μας πείραξε πολύ, αλλά μας έκανε να δουλέψουμε σκληρά και να καταφέρουμε όλα αυτά που έχουμε καταφέρει τις τελευταίες αγωνιστικές. Η Λιβαδειά είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, μας δυσκόλεψε αρχικά, αλλά εμείς ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».  

Όσο για το αν είναι σε θέση να διεκδικήσουν την 5η θέση που θα τους οδηγήσει στα πλέι οφ τόνισε επιγραμματικά: «Με σιγουριά προχωράμε βήμα-βήμα όπως πολύ σωστά λέει ο προπονητής μας, αλλά μετά από αυτές τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα μπορούμε να σκεφτόμαστε για κάτι περισσότερο».

Ο ΠΑΣ έβγαλε ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς από την Πρωτοχρονιά και μετά έπαιζε Σαββατοκύριακα και Τετάρτες, δίνοντας σε 37 μέρες 11 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τώρα έχει 6 μέρες μπροστά του να ξεκουραστεί, καθώς το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Πανιώνιο το ερχόμενο Σάββατο στο στάδιο «Ζωσιμάδες».


Χτες όσοι αγωνίστηκαν στη Λειβαδιά έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στο ΠΕΑΚΙ. Αυτές τις μέρες θα φανεί κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει για το Σάββατο ο Γιάννης Πετράκης και το Ναδάλες που είναι τραυματίας από το ματς με την Κέρκυρα. Επίσης 4 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν Χαρίσης, Μπέριος και θα πρέπει να δηλωθεί σε ποια ή ποιες αγωνιστική θα εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής.