Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Γ. Πετράκης: Η ήττα δεν ακυρώνει την πορεία της ομάδας

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης


Ψύχραιμα αντιμετώπισε την ήττα από τον Πανιώνιο ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης που τόνισε ότι αυτά έχει το ποδόσφαιρο και η ήττα αυτή δεν ακυρώνει την προσπάθεια που έγινε μέχρι τώρα.
Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Θέλαμε πολύ το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα μας βοηθούσε να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Αντιμετωπίσαμε μια καλά οργανωμένη ομάδα, αλλά δεν μας βοηθούσε σήμερα και το γήπεδο σε κάποιες προϋποθέσεις που είχαμε να γίνουμε επικίνδυνοι. Το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες και στις στιγμές και κρίθηκε από στημένες φάσεις, στις οποίες δεν είχαμε 100% συγκέντρωση, συν την ικανότητα των παικτών του Πανιωνίου. Σήμερα ούτε ο Πανιώνιος έκανε ευκαιρίες, ούτε εμείς. Εκεί που φαινόταν μετά την ισοφάριση ότι τα πράγματα είναι καλά για μας, φάγαμε το 1-2, ήρθε και το 1-3 και μετά έγινε δύσκολη η προσπάθειά μας. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών σ' αυτές τις δύσκολες συνθήκες».


Για τα μπλακ-άουτ όπως με Λεβαδειακό και Χανιά: «Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Χάσαμε το παιχνίδι, χωρίς ο Πανιώνιος να είναι καλύτερος από εμάς. Το χάσαμε από στημένες φάσεις. Προσωπικά δεν θυμάμαι προϋποθέσεις ευκαιριών για τον Πανιώνιο. Ούτε εμείς είχαμε ευκαιρία, αλλά τουλάχιστον είχαμε τις προϋποθέσεις. Οι απρόβλεπτοι παράγοντες παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο. Είναι στιγμές, είναι τύχη, θέλει το χρόνο του το πράγμα. Ήταν στοίχημα για μας να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο των επιτυχιών. Θα θέλαμε τη σημερινή νίκη, γιατί ήταν σπουδαίο για μας. Η ήττα όμως, δεν αλλοιώνει την πολύ σπουδαία προσπάθεια όλης της χρονιάς. Συνεχίζουμε για το επόμενο ματς με την Καλλονή».


Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ έδειχνε πιο φρέσκος στα συνεχόμενα ματς απ' ότι σήμερα: «Δεν θα συμφωνήσω, η ενέργεια μας στο β' ημίχρονο ήταν καλή, αν δεν έμπαιναν γκολ από στημένα, θα ήμασταν καλά, κάναμε σημαντική προσπάθεια».