Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Μετά τις διακοπές βρίσκει τον κακό του δαίμονα!

Κατά σύμπτωση ο ΠΑΣ μετά τις διακοπές του Οκτωβρίου βρίσκει τον Πανιώνιο αντίπαλο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Το έχει η μοίρα φαίνεται του ΠΑΣ Γιάννινα, κάθε φορά που διακόπτεται μήνα Οκτώβριο το πρωτάθλημα για τις υποχρεώσεις της Εθνικής, όταν επαναρχίζει να βρίσκει τον Πανιώνιο για αντίπαλο.
Ακόμα και φέτος που κανονικά βάσει προγράμματος έπρεπε να παίξει με τον Λεβαδειακό στα Γιάννινα, συνέβη το απρόοπτο γεγονός με τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των όσων έγιναν στο γήπεδο της Αλικαρνασσού με τον θάνατο του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη και με την μετάθεση της αγωνιστικής, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» βρίσκει πάλι τον Πανιώνιο στο δρόμο του.

Όπως το ίδιο έγινε πέρσι, το ίδιο και προ τριετίας τη σαιζόν 2011-2012. Δηλαδή σε σύνολο πέντε αγωνιστικών σαιζόν στη σούπερ λίγκα (συμπεριλαμβανομένης και της φετινής) τρεις φορές ο ΠΑΣ μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας, βρίσκει τον Πανιώνιο για αντίπαλό του. Που βάσει προϊστορίας είναι και ο «κακός δαίμονας». Φέτος στη Νέα Σμύρνη και τις προηγούμενες δύο φορές στα Γιάννινα. 

Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα που έφερε η Γιαννιώτικη ομάδα μετά από διακοπές πρωταθλημάτων. Τη σαιζόν 2009-2010 έχασε 2-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Μεσολάβησε ένας χρόνος στη Β’ Εθνική και τη σαιζόν 2011-2012 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με τον Πανιώνιο. Τη σαιζόν 2012-2013 έκανε μια εντυπωσιακή νίκη 3-0 μέσα στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού ενώ πέρσι (2013-2014) έχασε στα Γιάννινα 1-0 από τον Πανιώνιο που λόγω προϊστορίας είναι ο κακός του δαίμονας. 

Φέτος, έστω και από σύμπτωση πολλών γεγονότων, την άλλη Δευτέρα μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου λόγω εθνικής, θα συναντηθούν οι δρόμοι των δύο ομάδων στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Βέβαια όλα αυτά τα στοιχεία, έχουν περισσότερο θεωρητικό ενδιαφέρον και δεν επηρεάζουν μελλοντικές εξελίξεις. Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν ότι στη Νέα Σμύρνη θα πρέπει να παλέψουν σκληρά για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.