Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ο Γ.Α.Σ 3-0 τον Α. Ο. Φιλίας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι ο Γ.Α.Σ συνέτριψε με 3-0 σετ τον Α.Ο. Φιλίας Άρτας.


Συντριπτική νίκη με 3-0 σετ επί του Α. Ο. Φιλίας Άρτας στο κύπελλο γυναικών βόλλει πέτυχε ο ΓΑΣ (ΓΙΑΝΝΕNΑ Α.Σ.), δείχνοντας ότι διαθέτει μια ισχυρή ομάδα. Η ανωτερότητα της Γιαννιώτικης ομάδας ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και η επικράτηση καθολική.
Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι αυτού του συλλόγου και ασφαλώς έχει και ιστορική αξία, αφού είναι η πρώτη σελίδα της ιστορίας του.   

Τα σετ
ΓΑΣ - ΑΟ ΦΙΛΙΑ(3-0): 25-14, 25-7, 25-17

ΓΑΣ (Ζαρκαλής): Λάγκα, Χαρατζόγλου, Ασημακίδου, Παπάζογλου, Τζαλαλή, Στεφάνου(λ), Χατζηγιαννάκου, Παππά, Βούλγαρη(λ), Κλούμπα, Μπαλντούκα, Βαρτζιώτη.
ΑΟ ΦΙΛΙΑ(Βίτσιος): Πάνου, Παπαϊωάννου(λ), Καπέλη, Καλαβρουζιώτου, Γκαβάγια, Γκουβά, Σαπλαούρα, Λιάπη

Το πανηγύρισαν με την ψυχή τους

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του ΓΑΣ: «Ο κόσμος έδωσε με τη παρουσία του ένα ηχηρό μήνυμα για τη νέα προσπάθεια και ο σύλλογός μας είναι υποχρεωμένος να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες. Τα παιδιά των ακαδημιών μας μετά τη λήξη του αγώνα κατέκλισαν το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου φωτογραφήθηκαν με τα κορίτσια και το προπονητή της ομάδας μας και έδωσαν με το δικό τους τρόπο και τη ζωντάνια τους σε όλους μας ένα μήνυμα: «ότι αξίζουν της προσοχής μας για να αποτελέσουν την επόμενη γενιά των αθλητών μας».