Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Στη Λαμία κατέληξε ο Άντονι Φατιόν

Στη Λαμία κατέληξε τελικά ο Άντονι Φατιόν που δοκιμαζόταν από τον ΠΑΣ στο Καρπενήσι.



Δεν προχώρησε ο ΠΑΣ στην απόκτηση του Αλβανού μεσοαμυντικού Άντονι Φατιόν, καθώς δεν ήθελε να κλείσει θέση ξένου και έτσι αυτός κατέληξε στην ομάδα της Λαμίας, που από τη νέα σαιζόν θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική. Το ρεπορτάζ είναι από την έγκριτη ιστοσελίδα efthia.gr


Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία 1964, στο πλαίσιο της στελέχωσης του ρόστερ της ομάδας. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο 23χρονος (19/6/1991) Αλβανός μεσοαμυντικός Άντονι Φατιόν που τα τελευταία 2,5 χρόνια φορούσε τη φανέλα της Παναχαϊκής. Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε από τον Εθνικό Αστέρα όπου αγωνίστηκε για επίσης 2,5 χρόνια (ξεκίνησε από την ομάδα Νέων της Καισαριανιώτικης ομάδας). Ο Φατιόν μέχρι πρόσφατα δοκιμάζονταν στο Καρπενήσι από τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννη Πετράκη, ο οποίος τελικά δεν τον κράτησε στον «Άγιαξ» της Ηπείρου.

Έχει ύψος 1.81, δεξιοπόδαρος και σε επαγγελματικό επίπεδο έχει 92 συμμετοχές κι ένα γκολ. Πέρυσι στην Παναχαϊκή είχε 19 συμμετοχές.

Η σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία 1964: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου (19/6/1991) Αλβανού μέσου Άντονι Φατιόν που πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα της Παναχαϊκής».