Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ο Πετράκης κάνει τον απολογισμό των 3 φιλικών

Ο Γιάννης Πετράκης που διακρίνεται αριστερά με τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου κάνει την πρώτη αποτίμηση των 3 φιλικών που έγιναν στο Καρπενήσι








Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των φιλικών αγώνων στο Καρπενήσι, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε ότι εξίσου ενδιαφέροντα για τη δουλειά του, ήταν και τα τρία παιχνίδια.
Ειδικά για τον Πανιώνιο είπε ότι είχε διαφορετικά χαρακτηριστικά σαν ομάδα, απ’ αυτά που είχαν ο Λεβαδειακός και ο Πλατανιάς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:  «Ήταν χρήσιμο για μας που παίξαμε με μια ομάδα με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τις προηγούμενες που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα. Την δεδομένη χρονική στιγμή το παιχνίδι αυτό ήταν η αιτία να αναδειχθούν κάποια πράγματα που δεν είχαν προκύψει στους προηγούμενους αγώνες και είχαμε στο μυαλό μας  να τα δουλέψουμε. Και τα τρία φιλικά ήταν πολύ εποικοδομητικά για εμάς. Η προσπάθεια συνεχίζεται και κάθε μέρα θέλουμε να βάζουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, ώστε να βρεθούμε στην καλύτερη κατάσταση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».