Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Συνάντηση της ΕΠΣΗΠ με τον Υπουργό Κ. Τασούλα

Με τον Υπουργό Πολιτισμού είχε συνάντηση στην Αθήνα αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗΠ

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ (www.proinoslogos.gr)







Με τον Γιαννιώτη Υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα, συναντήθηκε χθες στην Αθήνα αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗΠ, αποτελούμενη απ’ τους Βρακά, Ευθυμίου, Μπαράτσα και Κιτσάκη. Οι άνθρωποι της Ένωσης απαρίθμησαν στον υπουργό τα τεράστια προβλήματα που μαστίζουν το τοπικό ποδόσφαιρο εξ αιτίας της έλλειψης οικονομικών πόρων και βασικών υποδομών.
Ο κ. Τασούλας απ’ τη μεριά του υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες αναβάθμισης του «βασιλιά των σπορτς» στην περιοχή μας.
Ήδη έχει εγκριθεί ένα κονδύλιο της τάξης των 40.000 ευρώ ως επιχορήγηση των 80 περίπου ερασιτεχνικών σωματείων που διαθέτει ο Νομός και σύντομα αναμένονται μέτρα για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Στη συνέχεια το κλιμάκιο της ΕΠΣΗΠ είχε ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΠΟΓιώργο Σαρρή για την ενημέρωσή του περί των δυσκολιών που αναφέραμε, καθώς και τους στόχους που θέτει για την επόμενη χρονιά.
Η συνάντηση έγινε σε θετικότατο κλίμα, υπάρχει ταύτιση απόψεων στους περισσότερους τομείς και κατά τα φαινόμενα η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα προχωρήσει πάνω σε γερά θεμέλια.



ΠΗΓΗ: εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ (www.proinoslogos.gr)