Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ο ΠΑΣ κόντρα στον Πλατανιά σε....ουδέτερο γήπεδο!

Στο σημερινό φιλικό με τον Πλατανιά θα παίξει και ο Άντι Λίλα













Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο ΠΑΣ, καθώς στις 6 το απόγευμα στο Καρπενήσι θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά Χανίων.
Και οι δύο ομάδες προετοιμάζονται εκεί και είναι μια ευκαιρία στους προπονητές Πετράκη και Χριστόπουλο, να δουν την κατάσταση των παικτών και ότι άλλο μπορεί να τους ενδιαφέρει. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι αυτός που φέτος στο Καρπενήσι άνοιξε τον κύκλο των φιλικών αγώνων, καθώς την περασμένη Τετάρτη κέρδισε 3-1 τον «συγκάτοικό» του (διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο) Λεβαδειακό. Σήμερα είναι το δεύτερο τεστ και ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει πάλι χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στην αποστολή και μ’ αυτούς κάνει το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας. 

Εντάξει είναι ο Σταύρος Τσουκαλάς και θα ξεκινήσει στο σημερινό φιλικό με τον Πλατανιά



Πρώτο φιλικό για φέτος θα είναι και για τους Τσουκαλά, Λίλα που δεν αγωνίστηκαν λόγω ενοχλήσεων στο ματς με την Λειβαδιά. Σήμερα ο Γιάννης Πετράκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού από προχτές όλοι μπήκαν στο πρόγραμμα προετοιμασίας, ακόμα και ο Μιχάλης Αυγενικού που είχε χτυπήσει στα χείλη στο ματς με τον Λεβαδειακό. Το σημερινό φιλικό με τον Πλατανιά θα παρακολουθήσουν και αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΣ που σκοπεύουν να πάνε στο Καρπενήσι, συνδυάζοντας το παιχνίδι με εκδρομή στην Ευρυτανία, αφού βοηθά και η αργία της Κυριακής.