Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Στις 6 φιλικό με τον Λεβαδειακό στο Καρπενήσι

Σήμερα στις 6 το απόγευμα το πρώτο φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι κόντρα στον Λεβαδειακό

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ










Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σαιζόν δίνει σήμερα στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στις 6 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό.
Η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο του ξενοδοχείου AVARIS που προπονούνται και οι δύο ομάδες, καθώς διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο. Ο Γιάννης Πετράκης θα χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο και χρόνο συμμετοχής θα πάρουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στο Καρπενήσι και ακολουθούν το πρόγραμμα προετοιμασίας. Είναι λογικό στα πρώτα παιχνίδια ο Κρητικός τεχνικός να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες για να δει την κατάσταση που βρίσκονται και παράλληλα να δει την πρόοδο της προετοιμασίας και πόσο κάποια πράγματα που διδάσκονται στις προπονήσεις βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Όπως σημειώσαμε και χτες από τον «Η.Α» τα πρώτα φιλικά παιχνίδια δεν ενδείκνυνται για συμπεράσματα και εκτιμήσεις και ούτε μπορούν να αποτυπώσουν την εικόνα που θα έχει η ομάδα στο πρωτάθλημα. 

Καθώς θα προχωρά η προετοιμασία και θα υλοποιείται το πρόγραμμα και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα η ομάδα να είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος. Τώρα οι παίκτες είναι κουρασμένοι, βγάζουν στο βουνό ένα επίπονο πρόγραμμα προετοιμασίας, τα πόδια είναι βαριά και ασφαλώς δεν μπορούν να παρουσιάσουν τον πραγματικό εαυτό τους. Έτσι τόσο το σημερινό φιλικό με τον Λεβαδειακό που θα γίνει στην Ευρυτανία, όσο και τα υπόλοιπα δύο που θα ακολουθήσουν εκεί με Πλατανιά και Πανιώνιο, ενδιαφέρουν περισσότερο τον Πετράκη και τους συνεργάτες του, παρά τον κόσμο. Κάποιοι ένθερμοι φίλοι της ομάδας, ενδεχομένως και σήμερα να πάρουν το δρόμο για το Καρπενήσι, αλλά περισσότερο κόσμο μπορεί  να τραβήξει το επόμενο φιλικό με τον Πλατανιά, γιατί θα γίνει Σάββατο, οπότε ακολουθεί η αργία της Κυριακής. 

Συνεχίστηκε και χτες με διπλές προπονήσεις η προετοιμασία του ΠΑΣ ενώ σήμερα το απόγευμα, όπως αναφέραμε παραπάνω, θα γίνει το φιλικό με τον Λεβαδειακό. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ το πρωί έγινε προπόνηση δύναμης και αναερόβια τρεξίματα. Το απόγευμα το πρόγραμμα είχε ασκήσεις τακτικής. Απουσίαζαν  προληπτικά από τη χτεσινή προπόνηση οι Τσουκαλάς Τάχιας, οι οποίοι αισθάνονται ενοχλήσεις στην κνήμη και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο. Και οι δύο δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό που θα γίνει στο Καρπενήσι.