Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Καλύτερος ο ΠΑΣ κέρδισε 3-1 τον Λεβαδειακό

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Λεβαδειακός - ΠΑΣ 1-3 με πρωταγωνιστές Μπέριο και Μάντζιο











Καλύτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε δίκαια 3-1 τον Λεβαδειακό σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Καρπενήσι.
Με ηγέτη τον Τσάβεζ που έκανε άνω κάτω τον Κώτσιο που ήταν προσωπικός του αντίπαλος και την άμυνα των Βοιωτών ο «Άγιαξ της Ηπείρου» σαν σε πρώτο φιλικό έδειξε καλά και ενθαρρυντικά για τη συνέχεια στοιχεία.
Τα γκολ

12’: Καλό σουτ του Ορτέγκα άφησε άναυδο τον Σωτηρίου και έτσι έγινε το 1-0 υπέρ του Λεβαδειακού.

40’: Ο Τσάβεζ σε ατομική του προσπάθεια κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή που υπέπεσε ο Κώτσιος. Το εκτέλεσε ο Τσάβεζ η μπάλα βρήκε το σηκωμένο χέρι αμυντικού που ήταν στο τείχος και ορθά καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τσάβεζ και έκανε το 1-1

84΄: Με ατομική ενέργεια ο Ίλιτς άνοιξε την άμυνα του Λεβαδειακού και με πλασέ έκανε το 2-1 για τον ΠΑΣ.


86’: Ανατροπή του Κρητικού από τον Σκέμπη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κρητικός, απέκρουσε προσωρινά ο Στρατηλάτης, νέου σουτ από τον Κρητικό και τελικό σκορ 3-1 υπέρ του ΠΑΣ.

Καλή η διαιτησία
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Χρυσαφόπουλου και των βοηθών του Κολοκώτσιου, Σώμαλη. Κακώς υπήρχαν κατά διαστήματα διαμαρτυρίες από την πλευρά του Λεβαδειακού.

Οι συνθέσεις


ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Αυγενικού (38’ Μουσκάι), Μιχάηλ, Μπέριος, Χαρίσης, Νάκος, Σαπαλίδης, Κοροβέσης, Τσάβεζ, Ακόστα, Στρούνα. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Βελλίδης, Ντάσιος, Γιάκος, Τζημόπουλος, Ιωάννου, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Ίλιτς, Κρητικός, Άντωνι Φατιόν.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Πρζιρόφσκι (30’ Μοσχονάς), Γεωργιάδης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ, Ορτέγκα, Μάντζιος, Γκόμεζ. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Στρατηλάτης, Γιάντσης, Θέος, Γουόρντεν, Μαχαίρας, Τόμας, Καπό, Αποστολόπουλος, Σκέμπης, Βασιλείου.