Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Σενάρια για τον Σέποβιτς του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal News ο ΠΑΣ ενδιαφέρεται να πάρει δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Μάρκο Σέποβιτς.











Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal News ο ΠΑΣ ενδιαφέρεται να πάρει δανεικό από τον Ολυμπιακό τον επιθετικό Σέποβιτς που θα είναι παρτενέρ του Μπράνα Ίλιτς.
Όπως αναφέρεται στο sentragoal.gr o  Ρεθυμνιώτης τεχνικός εκτός του Μπράνε Ιλιτς θέλει να έχει και έναν ψηλό επιθετικό σε ματς ειδικών συνθηκών, που θα πρέπει να τροποποιεί το σύστημά του, αγωνιζόμενος με δυο επιθετικούς. Η ιδανική λύση φαίνεται να βρίσκεται στο πρόσωπο του 23χρονου Μάρκο Σέποβιτς, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μίτσελ για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου και θα δοθεί δανεικός.
Ο Πετράκης θεωρεί πως ο Σέρβος έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται καθώς είναι ένας φορ ο οποίος γεμίζει την αντίπαλη περιοχή αλλά μπορεί να κινείται καλά και έξω από αυτήν.
Στον ΠΑΣ φυσικά γνωρίζουν πως στη μάχη για την απόκτηση του Σέρβου θα έχουν να αντιμετωπίσουν τόσο τον Εργοτέλη όσο και τον Πανιώνιο οι οποίοι επίσης περιμένουν στη γωνία, ωστόσο είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να πείσουν τον παίκτη και τον Ολυμπιακό να συνεχίσει την καριέρα του στα Γιάννενα.