Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Περιφερειάρχης, παλαίμαχοι, ΕΠΣΗΠ στο πλευρό του ΠΑΣ

Έκκληση στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα έκανε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης που διακρίνεται στο μέσο ανάμεσα στους Χρήστο Παπαγεωργίου (αριστερά), Αλέκο Καρύτσα (δεξιά).

ΠΗΓΗ: sportsioannina.gr
ΦΩΤΟ: sportsioannina.gr






Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΣ έκανε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων ακαδημιών Κώστας Νάτσης – Εδουάρδο Κοντογιωργάκης, ο εκπρόσωπος των παλαιμάχων Τάκης Κώτσιας και μέλη του νέου Δ.Σ της ΕΠΣΗΠ Ευθυμίου και Δαβής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Αλέκος Καχριμάνης: Είμαι εδώ με την ιδιότητα του φιλάθλου. Χάρηκα που είδα μείωση στα εισιτήρια διαρκείας. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας. Εμείς είμαστε η δύναμη αυτού του συλλόγου. Ο φάκελος αδειοδότησης δεν κόπηκε λόγω των γηπέδων. Συνάντησα τους κ.κ Δημητρίου και Σαρρή και εμμέσως μου τόνισαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το γήπεδο. Αν συνεχιστεί να υπάρχει χάσμα με την ΓΓΑ δεν αποκλείω να σταματήσουμε την συνεργασία. Μέχρι στιγμής ότι έργα γίνονται είναι από έσοδα της Περιφέρειας.
Κοντογιωργάκης: Ας αφήσουμε πίσω ότι πρόβλημα υπάρχει και να στηρίξουμε την ομάδα με ένα εισιτήριο διαρκείας. Ας κρατήσουμε τα καλά. Και εγώ έχω καλές και κακές στιγμές από αυτή την ομάδα. Όμως εδώ ήρθα έχοντας στο μυαλό μου μόνο τις καλές. Με την ιδιότητα του φιλάθλου αλλά και του Γιαννιώτη θέλω να πω πως αν ο σύλλογος έχει αντέξει διαχρονικά ήταν από τους φιλάθλους του. Βλέπετε ομάδες σαν τον ΑΕΚ , την Λάρισα , τον ΆΡΗ και τον Ηρακλή τι προβλήματα έχουν. Να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια αυτή. Να είμαστε όλοι δίπλα γιατί έρχεται ένα δύσκολο πρωτάθλημα καθώς όπως γνωρίζεται θα υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες.
Νάτσης: Πρέπει σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά ημέρες να βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε για το καλό της ομάδας με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Ευθυμίου – Δαβής: Καταρχήν να τονίσουμε ότι ο πρόεδρος μας βρίσκεται εκτός Ιωαννίνων , στην συνάντηση των ενώσεων στην ΕΠΟ. Και εμείς ως ΕΠΣΗΠ θα σταθούμε δίπλα στην προσπάθεια του ΠΑΣ Γιάννινα για το καλό του Γιαννιώτικου ποδοσφαίρου.