Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Λύθηκε η συνεργασία Τσουμάνη με τον Άρη

Λύθηκε η συνεργασία του Νίκου Τσουμάνη με τον Άρη












Επικυρώθηκε η ελευθερία του Νίκου Τσουμάνη από τον Άρη, με την έμπρακτη ένδειξη καλής θέλησης από τον ποδοσφαιριστή και την ενεργοποίηση της συμφωνίας από την ΠΑΕ Άρης.

Την προηγούμενη βδομάδα η κίτρινη ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τον τσουμάνη για τα χρήματα που έχει να παίρνει ο 24χρονος αμυντικός. Το συνολικό ύψος των οφειλομένων ανέρχεται στις 17.000 ευρώ.
Οι κίτρινοι έπρεπε σήμερα να δώσουν την προκαταβολή της συμφωνίας (2.000 ευρώ). Το ποσό αυτό και του προτάθηκε να του καταβληθούν 1.000 ευρώ, γεγονός που αποθέχθηκε ο 24χρονος αμυντικός.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη συμφωνήθηκε η εξωδικαστική λύση της συνεργασίας Άρη-Τσουμάνη, ο παίκτης έμεινε ελεύθερος και απέσυρε την προσφυγή.
«Ποτέ δεν θα δημιουργούσα πρόβλημα στον Άρη, το είχα πει από την πρώτη στιγμή. Ήθελα να μείνω ελεύθερος, προσπάθησα να βοηθήσω τον Άρη και να κλείσει, η συμφωνία, όπως κι έγινε, έστω κι έτσι…» σχολίασε χαρακτηριστικά στο PRESSARIS ο Τσουμάνης.

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης βάσει της συμφωνίας υποχρεούται να ξοφλήσει (ακόμη 16.000) τον παίκτη το καλοκαίρι του επόμενου έτους σε τρεις δόσεις (Ιούνιο, Δεκέμβριο, Ιούλιο). Φυσικά ο παίκτης απέσυρε την προσφυγή και περιμένει την επόμενη δόση της συμφωνίας.
ΠΗΓΗ: pressaris.gr