Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Θρίλερ με Αναγέννηση Άρτας, Καναλλάκι και Αστέρα Ιτέας

Στο γήπεδο της Άρτας θα γίνει την Τετάρτη το ματς της χρονιάς. Η Αναγέννηση με νίκη επί του Αστέρα Ιτέας ανεβαίνει στη Γ' Εθνική.








Σε θρίλερ εξελίσσεται η τελευταία αγωνιστική που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, στον 8ο όμιλο των αγώνων μπαράζ για την άνοδο μετά τα σημερινά αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα η Αναγέννηση Άρτας έχασε 1-0 στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας από τον τοπικό Όμηρο και ο Αχέρων Καναλλακίου κέρδισε 1-0 τον Αστέρα Ιτέας. Έτσι στην πρώτη θέση ισοβαθμούν με 9 βαθμούς Αναγέννηση με Καναλλάκι και ακολουθούν με 7 βαθμούς ο Αστέρας Ιτέας και 4 ο Όμηρος Νεοχωρίου. Έτσι η τελευταία αγωνιστική που θα γίνει την Τετάρτη είναι γεμάτη μυστήριο και αγωνία αφού θα παίξουν Αναγέννηση – Αστέρας Ιτέας και Όμηρος Νεοχωρίου – Αχέρων Καναλλακίου. Η Αναγέννηση Άρτας με νίκη κερδίζει την άνοδο ακόμα και αν κερδίσει το Καναλλάκι, γιατί στην ισοβαθμία έχει το αβαντάζ η Αρτινή ομάδα που κέρδισε και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια. Με ισοπαλία η Αναγέννηση θα κερδίσει την κατηγορία μόνο αν φέρει ισοπαλία ή αν χάσει το Καναλλάκι στον Όμηρο Νεοχωρίου. Ο δε Αστέρας Ιτέας έχει πιθανότητες να ανεβεί στη Γ’ Εθνική, μόνο αν κερδίσει μέσα στην Άρτα και χάσει το Καναλλάκι στον Νεοχώρι από τον Όμηρο. Σε ένα δεύτερο σενάριο, αν κερδίσει ο Αστέρας μέσα στην Άρτα και φέρει ισοπαλία το Καναλλάκι με τον Όμηρο, τότε θα ισοβαθμίσουν στην πρώτη θέση ο Αχέρων με τον Αστέρα Ιτέας και θα παίξουν μεταξύ τους αγώνα μπαράζ γιατί τα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 1-0. Στην Ιτέα κέρδισε 1-0 ο Αστέρας και στο Καναλλάκι σήμερα κέρδισε 1-0 ο Αχέρων. Όσον αφορά τον Αχέροντα Καναλλακίου το μόνο σενάριο που τον συμφέρει περισσότερο είναι να κερδίσει αυτός μέσα στο Νεοχώρι και το άλλο ματς Αναγέννησης Άρτας – Αστέρα Ιτέας να έρθει Χ2 δηλαδή είτε ισοπαλία είτε νίκη του Αστέρα Ιτέας. Και μια δεύτερη περίπτωση είναι αυτή που προαναφέραμε, δηλαδή να κερδίσει ο Αστέρας μέσα στην Άρτα και φέρει ισοπαλία το Καναλλάκι με τον Όμηρο, τότε θα ισοβαθμίσουν στην πρώτη θέση ο Αχέρων με τον Αστέρα Ιτέας και θα παίξουν μεταξύ τους αγώνα μπαράζ.

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17:00)

Αχέρων Καναλακίου – Αστέρας Ιτέας 1-0
Όμηρος Νεοχωρίου – Αναγέννηση Άρτας 1-0


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 5 αγώνες)
Αναγέννηση Άρτας 9
Αχέρων Καναλλακίου 9
Αστέρας Ιτέας 7
Όμηρος Νεοχωρίου 4



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 4-6-2014 (17:00)
Αναγέννηση Άρτας – Αστέρας Ιτέας 
Όμηρος Νεοχωρίου – Αχέρων καναλλακίου