Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ηλίας Φίλος: Κάναμε ένα καθαρό και έντιμο αγώνα

"Κάναμε ένα καθαρό και έντιμο αγώνα" δηλώνει ο Ηλίας Φίλος για τις εκλογές στην ΕΠΣΗΠ

Ο Ηλίας Φίλος εξελέγη στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΗΠ, όχι όμως και η παράταξή του. Ο ίδιος σε γραπτή δήλωση και μετά τα χτεσινά αποτελέσματα των εκλογών (όπου η παράταξη Βρακά εξέλεξε 10 από τα 11 μέλη) αναφέρει τα εξής:
«Μετά το πέρας των εκλογών της Ε.Π.Σ.ΗΠ. αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω συγχαρητήρια στην παράταξη του Κώστα Βρακά αλλά και στον ίδιο προσωπικά  για την άνετη και  μεγάλη εκλογική νίκη που πέτυχαν.
Εμείς από την πλευρά μας κάναμε την προσπάθειά μας και δώσαμε έναν καθαρό κι έντιμο αγώνα. Δεν καταφέραμε όμως να πείσουμε την πλειοψηφία των ερασιτεχνικών σωματείων για τις προτάσεις μας, το σχεδιασμό μας και το όραμά μας για την επόμενη μέρα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου. Ωστόσο, θεωρώ πως στην αλλαγή σελίδας που επετεύχθη στο 25ετές κατεστημένο της Ένωσης, η συμβολή μας υπήρξε καθοριστική.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία για τη  συμμετοχή τους και την υπομονή τους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και να διαβεβαιώσω τους ανθρώπους τους, ότι με υπευθυνότητα  και πνεύμα συνεργασίας  θα διαθέσω τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου και αρκετό χρόνο  προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, ρεαλισμό και αποτελεσματικότητα όλα τα μεγάλα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Εξάλλου, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει και προς αυτήν την κατεύθυνση είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να δουλέψουμε από την επόμενη κιόλας μέρα».