Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

"Ακτινογραφία" του ΠΑΟΚ από τον Βαγγέλη Τσιώλη

Την ανάλυση των ατού του ΠΑΟΚ και του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας του, παρουσίασε,  μετά το τέλος της προπόνησης, στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και το τεχνικό επιτελείο, ο Βαγγέλης Τσιώλης.
Ο σκάουτερ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ξεκίνησε  αρχικά την παρουσίαση,  με την προβολή βίντεο του προηγούμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εντοπίζοντας  τα όποια λάθη έγιναν και τον τρόπο που θα μπορούσαν αυτά να αποφευχθούν, αλλά και αναδεικνύοντας τα σημεία που λειτούργησε σωστά η ομάδα . Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν, στιγμές από σειρά παιχνιδιών  του ΠΑΟΚ,  έγινε ενημέρωση  για τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού του, αλλά και της διάσπασης της αμυντικής λειτουργίας του.  Στο τέλος αναλύθηκε, σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, ο τρόπος αντιμετώπισης των προσωπικών τους αντιπάλων κατά την διάρκεια του αγώνα,  επισημαίνοντας τα μειονεκτήματα  όπως και τα πλεονεκτήματα του κάθε ενός τους.

Σχετικά με τα συμπεράσματά του για τον ΠΑΟΚ,  ο Βαγγέλης Τσώλης δήλωσε στο pasgiannina.gr:
«Πρόκειται για μια ομάδα που έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό συνοχή. Έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές, που γνωρίζουν να διαχειρίζονται τον χρόνο και το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα μέσα από μια σειρά παιχνιδιών που παρακολουθήσαμε έχουμε εντοπίσει τα αδύναμα σημεία του. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές μας μετά και από το οπτικό ερέθισμα, που είχαν σήμερα, ότι θα  παρουσιαστούν την Δευτέρα πανέτοιμοι».
*Έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσες δόθηκε στην σημερινή πρωινή προπόνηση
*Ο Τσάβες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία,  με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο.

*Επόμενη προπόνηση αύριο στο ΠΕΑΚΙ, 11:30.