Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Κ-20: Διακόπηκε στο 64' το ματς Παναθηναϊκός - ΠΑΣ

Στο 64’ λεπτό λόγω της κακοκαιρίας διεκόπη το παιχνίδι Παναθηναϊκού – ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα νέων Κ-20. Εκείνη τη στιγμή το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των πράσινων με γκολ που σημείωσε στο 23’ ο Κουσίδης με κοντινό σουτ.

Το ματς ξεκίνησε στο αθλητικό κέντρο «Απήλιον» στο Κορωπί αλλά λόγω της βροχής και του αέρα ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος και έτσι ο διαιτητής του αγώνα αναγκάστηκε να τον διακόψει. Με απόφαση της σούπερ λίγκα το παιχνίδι θα συνεχιστεί αύριο από το σημείο που διακόπηκε και μετά, την ίδια ώρα όπως προβλέπει και ο ΚΑΠ. Για το λόγο αυτό η αποστολή του ΠΑΣ θα διανυχτερεύσει για δεύτερη μέρα στην Αθήνα. Από πλευράς Παναθηναϊκού στο Απήλιον ήταν οι Σαραβάκος, Ρότσα, Νταμπίζας και από πλευράς ΠΑΣ ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης. 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Αναστασόπουλος, Ρισβάνης, Δώνης, Μυρθιανός, Σταματάκης, Αγγελόπουλος, Νιούμαν,  Γιαννιτσάνης, Μπαλμπόα, Κουσίδης.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Βασιλείου, Ταχιάς, Φράγκος, Φίλιος, Χαλούλος (56' Μπουκουβάλας), Φαρμάκης, Αναστασιάδης (30' λ.τρ. Παπαρούνας), Γιάκος, Μάγκος, Πασχάλης