Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Σ. Τσιώλης: Πληρώσαμε την αδράνειά μας

Ο προπονητής του ΠΑΣ Σάκης Τσιώλης στάθηκε στην καλή εμφάνιση του β’ ημιχρόνου σημειώνοντας ότι υπήρξαν οι ευκαιρίες να έρθει τούμπα το ματς και να γίνει το 1-2. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου (ΠΗΓΗ: passports.gr Χρήστος Λεμονιάς)

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Και το λέω αυτό διότι η μη παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο δημιούργησαν μια παράξενη ατμόσφαιρα αφού καλό είναι τέτοια ματς να γίνονται με την παρουσία του κόσμου.  Εν πάση περιπτώσει ο Παναθηναϊκός ήταν πιο συγκεντρωμένος σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο πρώτο μέρος, ενώ εμείς είχαμε αρκετά προβλήματα. 
Βέβαια στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να αντιδράσουμε ισοφαρίσαμε και από εκείνο το σημείο μέχρι και το 75΄ κάναμε άλλες δύο ευκαιρίες και είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε το 1-2 και να φέρουμε τούμπα το ματς. Δυστυχώς όμως δεν το καταφέραμε και όταν δεν μετουσιώνεις τις ευκαιρίες που κάνεις το πληρώνεις. 
Πληρώσαμε την αδράνεια μας, αφού σε εκείνο το σημείο πιέσαμε πολύ στον άξονα, όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε και πέτυχε δύο γκολ, με τον Καρέλη να δείχνει την κλάση του.  Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο, ενώ το θετικό είναι ότι βγάλαμε κάποια θετικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, όπως το ότι συνδυαζόμασταν γρήγορα και βγαίναμε πολύ καλά στην κόντρα. 

Το παιχνίδι αυτό τελείωσε. Συνεχίζουμε για την επόμενη αναμέτρηση που είναι με τον ΠΑΟΚ και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλό».