Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση της ΠΑΕ κατά της εφημερίδας "ΠΡΑΣΙΝΗ"

Την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προκάλεσε σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «η ΠΡΑΣΙΝΗ» με τίτλο «Ξέσκισε το παράρτημα». Παράλληλα με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναρτήθηκε η φωτογραφία που δείχνει ότι ήταν οφσάιντ το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Σχετικά  με το απαράδεκτο σημερινό πρωτοσέλιδο  της  Πράσινης, όπου με λεξιλόγιο, που προφανώς εκφράζει και χαρακτηρίζει την αισθητική του συγκεκριμένου εντύπου, επιχειρεί να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις για την ομάδα μας, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, δηλώνει τα εξής: Η Πράσινη, μάλλον,  παρασυρόμενη από την αγωνία της στο να μπορέσει να διαθέσει, σε δύσκολους για τα έντυπα μέσα   εμπορικούς καιρούς, όσο το δυνατόν περισσότερα φύλλα, στους οπαδούς του Παναθηναϊκού,  θεώρησε ότι με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, θα προκαλούσε ερεθίσματα ώστε να «τρέξουν» όλοι  να την προμηθευτούν.
Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι πέτυχε  στους μεν οπαδούς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την θυμηδία, στους δε υπόλοιπους  φιλάθλους την απαξίωση, εφόσον κανείς υγιής φίλαθλος δεν είναι δυνατόν να υιοθετεί αυτού του είδους δημοσιεύματα, των οποίων το λεξιλόγιο προέρχεται από «άλλους χώρους» που δεν έχουν καμία σχέση με τα αθλητικά ιδεώδη.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, καλεί τους φιλάθλους της να αγνοήσουν τους χαρακτηρισμούς του συγκεκριμένου εντύπου,  που σίγουρα δεν εκφράζει το σύνολο των  υγιών  οπαδών  του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ,  καλώντας συγχρόνως   και την διοίκησή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, να καταδικάσει το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΠΡΑΣΙΝΗΣ, δείχνοντας και αυτή, στο σύνολο των Ελλήνων φιλάθλων, πως δεν έχει ανάγκη από την στήριξη εντύπων αυτής της λογικής, που μόνο πολεμική και αναχρονιστική μπορεί να χαρακτηρισθεί.
Επειδή στις προθέσεις μας δεν είναι η επιδείνωση της όποιας αντιπαράθεσης, προς το παρόν περιοριζόμαστε στις παραπάνω επισημάνσεις.

Εκ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ1966