Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Νέα επιτυχία για την ομάδα Νέων του ΠΑΣ

Ο προπονητής Χρήστος Αγγέλης και οι παίκτες της ομάδας νέων Κ19 πανηγυρίζουν τη νίκη με 1-0 επί της Λαμίας

Με γκολ του Σταύρου Πήλιου στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 τη Λαμία για το πρωτάθλημα Νέων Κ19 της Σούπερ Λιγκ. Είναι η 3
η συνεχόμενη επιτυχία, αφού είχαν προηγηθεί η ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ και η νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου. Βέβαια, ενδιάμεσα ήταν το απαξιωτικό περιστατικό με τον μηδενισμό της ομάδας στον αγώνα με τον ΟΦΗ, την αφαίρεση 3 βαθμών και χρηματικό πρόστιμο 1330 ευρώ, επειδή δεν πήγε να αγωνιστεί στο Ηράκλειο, αλλά αυτό δεν αναιρεί τις επιτυχίες και τα θετικά αποτελέσματα της ομάδας στους αγωνιστικούς χώρους. Η νίκη πανηγυρίστηκε με έξαλλο τρόπο στα αποδυτήρια. Διαιτητής η Ειρήνη Πιγγίου του συνδέσμου Θεσπρωτίας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χρήστος Αγγέλης): Βρακάς, Πήλιος, Πόγιας, Τσιούτσιος, Ντόντης (46′ Ζώνιος), Ρίζος, Φερεντίνος, Μπούμπας, Μίνα, Κύρκος (46′ Τσέλιος), Λάμα (64′ Μαχαιράς)

ΛΑΜΙΑ: Τρόπουλος, Αποστόλου (66′ Χύσκα), Πέτρου, Δερματάς (32′ λ.τρ. Τσιχλάκης), Πάντος, Καλαμπαλίκης, Τρούμπουλος, Δαβής (63′ Κοντονίκος), Μαργαρίτης, Τασιούλας, Λαμπρόπουλος.