Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Καλή μεταγραφή ο Τριάδης θα βοηθήσει τον ΠΑΣ

Στα κυανόλευκα ντύθηκε από σήμερα Κυριακή ο Παναγιώτης Τριάδης


Μια σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον επιθετικό Παναγιώτη Τριάδη. Υπέγραψε διετές συμβόλαιο, μέχρι 30/6/2023. Αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός κρούσης, αλλά περισσότερο ως περιφερειακός. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν στην Ινδία η ομάδα Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ.

Γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1992 στη Γερμανία, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Βέχεν Βίζμπαντεν. Στην Ελλάδα έγινε γνωστός από τη θητεία του στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης από το 2012 έως το 2019. Έγινε συμπαίκτης στον ΠΑΣ με τον μικρότερο αδελφό του Αλέξανδρο Τριάδη, που είχε αποκτηθεί πέρυσι.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ και οι δηλώσεις

Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, για τα επόμενα 2 χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τριάδη.

Γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1992, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στη Γερμανία έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της Eintracht Frankfurt και εν συνεχεία στη SV Wehen Wiesbaden. Στην Ελλάδα ήρθε το 2012 για την Ξάνθη, συνέχισε στον Απόλλωνα Σμύρνης και τελευταία του ομάδα ήταν η NorthEast United FC στην Ινδία. Παράλληλα έχει αγωνιστεί ως διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γερμανίας και με την Κ-19 της Ελλάδας.

Ο Παναγιώτης με την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε στο pasgiannina.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ιστορικό Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και παράλληλα να βρεθώ στην ίδια ομάδα με τον αδερφό μου. Ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας σεζόν και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο.”