Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Θα ξαναγίνει χαλί ο αγωνιστικός χώρος του "Ζωσιμάδες"

Το γήπεδο μετά την αφαίρεση του παλιού χορτοτάπητα. Μοιάζει....φαλακρό. Όμως θα ξαναγίνει χαλί

Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προχωρούν τα έργα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα τη νέα σεζόν.

Σε λίγο θα πάρουν σειρά και τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ ώστε ο νέος προπονητής Ηρακλής Μεταξάς να κάνει χωρίς προβλήματα την δουλειά του. Επίσης, να σημειωθεί, ότι έγινε γενικό λίφτινγκ στα αποδυτήρια του ΠΕΑΚΙ και στους βοηθητικούς χώρους, διαθέτοντας και εκεί η ΠΑΕ ένα σεβαστό ποσό.

Για την φάση των έργων παραθέτουμε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ολοκλήρωσε την 1η φάση του έργου για την επιδιόρθωση του αγωνιστικού χώρου στο Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες”.

Στην 1η φάση πραγματοποιήθηκε αφαίρεση όλου του προηγούμενου χλοοτάπητα μαζί με ένα κομμάτι από το υπόστρωμα άμμου, επιδιόρθωση του υπάρχοντος αποστραγγιστικού και ποτιστικού συστήματος και επίστρωση με νέα άμμο υψηλών προδιαγραφών. Η 2η φάση περιλαμβάνει τη σπορά και την ανάπτυξη του φυσικού χλοοτάπητα η οποία και θα διαρκέσει περίπου 6 εβδομάδες.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ζητήσουμε το σεβασμό του έργου και την κατανόηση από όλους τους επισκέπτες στο Ζωσιμάδες μιας και ο αγωνιστικός χώρος δε θα πρέπει να πατηθεί για τη σωστή ανάπτυξη του γηπέδου και την αποτροπή οποιασδήποτε μόλυνσης αυτού.