Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Καλός ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΣ με γκολ του Νάουμετς κέρδισε 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο


Σημαντική νίκη σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-0 μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 79΄ο Νάουμετς μετά από καλή πάσα του Παμλίδη. Ο “Άγιαξ” έχασε και μια άλλου σπουδαία ευκαιρία στο 64΄ όταν ο Ελευθεριάδης από θέση τετ-α-τετ σούταρε πάνω στον Κνετ. Μοναδική καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό ήταν κοντινή κεφαλιά του καβαδία που έφυγε άουτ

Ο ΠΑΣ τα πήγε και πάλι καλά, ήταν διαβασμένος στον αγωνιστικό χώρο, με δεμένες τις γραμμές, σωστή οργάνωση στην άμυνα και καλά ξεπετάγματα στις αντεπιθέσεις. Δείχνει η τοπική ομάδα ότι είναι σε καλό δρόμο και γίνεται καλή δουλειά από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Ο Παναιτωλικός που την άλλη Κυριακή παίζει στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ είχε περισσότερο κατοχή μπαλας αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία του ΠΑΣ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ο ΠΑΣ ήταν πιο ουσιαστικός ως ομάδα.

ΤΟ ΓΚΟΛ


79΄Ο Γροσδάνης έκανε καλή μπαλιά δεξιά στον Παμλίδη, αυτός έδωσε την πάσα στον Νάουμετς που την έστειλε στα δίχτυα.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

21΄ Σέντρα από αριστερά του Αγιρίμπι κεφαλιά του Ντίας πάνω από τα δοκάρια του Χουτεσιώτη.

22΄Συρτό σουτ του Βέργου στην αγκαλιά του Χουτεσιώτη.

29΄μακρινό σουτ Μεντόσα δεν ανησύχησε τον Χουτεσιώτη, αφού η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα πάνω από την εστία του.

31΄: Κόρνερ από αριστερά του Σάλιακα, απέκρουσε προσωρινά η άμυνα του Παναιτωλικού, αλλά το σουτ του Κάργα μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.

58΄: Δυνατό σουτ του Ντίας άουτ, αφού είχε προηγηθεί από αριστερά εκτέλεση κόρνερ του Αριξίμπι.

64΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν σε μπαλιά τρύπα του Λιάσου ο Ελευθεριάδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας αλλά σούταρε πάνω στον Κνετ που βγήκε γρήγορα και του έκλεισε το πεδίο δράσης.

81΄: Σέντρα του Μπελεβώνη κοντινή κεφαλιά του Καββαδία πέρασε άουτ.



Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Καζανά και των βοηθών Κολοσιώνη, Καλαμπόλη του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετν (70΄Μελίσας), Βάντερσον (70΄Σκόνδρας), Καρασαλίδης, Ντάλσιο (80΄Σκιαδάς), Ντίας (80΄Άλβαρες), Αριγίμπι (80΄Καββαδίας), Τζανακάκης (70΄Κωνσταντόπουλος), Βέργος (80΄Μπελεβώνης), Μπεντόσα (59΄Ντουάρτε), Τσιγγάρας, Μαλής (70΄Ταχάρ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης (61΄Γιαννίκογλου), Παντελάκης (46΄Πανουργιάς), Σάλιακας (46΄Οικονομόπουλος), Κάργας (73΄Γώγος), Πίρσμαν (46΄Πήλιος), Λεό (61΄Γροσδάνης), Κάστρο (46΄Λιάσος), Λώλης (46΄Νάουμετς), Σιόντης (61΄Καρτάλης), Ελευθεριάδης, Κριζμάν (46΄Παμλίδης).