Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Επιστροφές και απουσίες στον ΠΑΣ που αναχωρεί για Θεσσαλονίκη


Ο Μάρκος Βελλίδης θα αγωνιστεί αύριο στο Χαριλάου κόντρα στην παλιά του ομάδα


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον  Άρη που θα γίνει στο γήπεδο Χαριλάου την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου καιν ώρα 19.00 με κάλυψη από την ΕΡΤ1. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 4 η ώρα οδικώς για Θεσσαλονίκη.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μιχαήλ Αλ., Ξύδας, ο Αποστολόπουλος που έχει άδεια και ο Κριζμάν που είναι τιμωρημένος με κάρτες. Οι τρεις πρώτοι της λίστας των απόντων Δεν είχαν αγωνιστεί και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Κριζμάν είχε αγωνιστεί στην Τούμπα και τη θέση του θα πάρει ο Αθανασιάδης, που εξέτισε την ποινή του, όπως και οι Τζημόπουλος, Νικολιάς. Ο Σιόντης που χτύπησε στην Τούμπα, είναι στην αποστολή και η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί πως θα είναι αύριο. Σε περίπτωση που δεν είναι 100% έτοιμος, θα χρησιμοποιηθεί αμυντικό χαφ ο Κάστρο.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Τελευταία προπόνηση σήμερα στο ΠΕΑΚΙ για την ομάδα μας, πριν από την αναχώρηση για το παιχνίδι, της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εκτός αποστολής είναι οι Μιχαήλ, Ξύδας εξαιτίας τραυματισμών, ο Krizman που θα εκτίσει την ποινή των κίτρινων καρτών σε αυτό τον αγώνα και τον Αποστολόπουλο που έχει άδεια από την ομάδα. Για σήμερα το πρόγραμμα είχε ασκήσεις αντοχής και δύναμης και στο τελείωμα διπλό παιχνίδι με την τακτική αντιμετώπιση του αυριανού αγώνα.